Ελλάδα

Τσιτσιπάς: Πέθανε η γιαγιά του 5 λεπτά πριν από τον τελικό

Τσιτσιπάς: Πέθανε η γιαγιά του 5 λεπτά πριν από τον τελικό
Τσιτσιπάς: Ο 22χρονος λίγο πριν γνωρίσει για ακόμη μια φορά την αποθέωση του κόσμου πανευρωπαϊκώς, έζησε τον απόλυτο θρήνο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία με την πρόκρισή του στον τελικό του Roland Garros και τη συγκλονιστική μάχη που έδωσε κόντρα στον πολυνίκη του θεσμού και θρύλο του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Στέφανος κατέθεσε ψυχή στο court του Παρισιού και προηγήθηκε με 2-0, αλλά εν τέλει ο Σέρβος έκανε τη μεγάλη ανατροπή και πήρε το ματς με 3-2. Δεν είναι τυχαία εξάλλου η δήλωση του 19 φορές κατακτητή Grand Slam, ότι ο Έλληνας αντισφαιριστής θα κατακτήσει πολλούς τέτοιους τίτλους στην καριέρα του.

Ο 22χρονος λίγο πριν γνωρίσει για ακόμη μια φορά την αποθέωση του κόσμου πανευρωπαϊκώς, έζησε τον απόλυτο θρήνο. Κι αυτό διότι πέντε λεπτά πριν από τον μεγάλο τελικό έχασε την πολυαγαπημένη του γιαγιά. Μάλιστα, οι δικοί του άνθρωποι τον ενημέρωσαν μετά το τέλος του αγώνα και ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προχώρησε σε μια ανάρτηση που λύγισε καρδιές…

«Στη ζωή δεν έχουν να κάνουν όλα με τη νίκη ή την ήττα. Έχουν να κάνουν με το να απολαμβάνεις κάθε στιγμή είτε είσαι μόνος σου είτε με άλλους. Το να ζεις μια ζωή χωρίς μιζέρια και άσχημες καταστάσεις» έγραψε αρχικά στην ανάρτησή του στο Instagram ο Στέφανος Τσιτσιπάς και συνέχισε:

«Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις νίκες είναι κάτι αλλά όχι τα πάντα. Πέντε λεπτά πριν να μπω στο γήπεδο η πολυαγαπημένη μου γιαγιά έχασε τη μάχη για τη ζωή».

Γράφοντας για τη γιαγιά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «είναι σημαντικό να υπάρχουν στον κόσμο περισσότεροι άνθρωποι σαν εκείνη. Γιατί άνθρωποι σαν εκείνη σε κάνουν να ζωντανεύεις. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι».

«Θα ήθελα να πω ότι ανεξαρτήτως της ημέρας, των συνθηκών ή της κατάστασης, αυτή είναι μια ημέρα που είναι εντελώς αφιερωμένη σε αυτήν και μόνο αυτή» γράφει ο Στέφανος Τσιτσιπάς και καταλήγει απευθυνόμενος στην γιαγιά του:

«Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν δυνατό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments