Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [14/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [14/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, αν κινηθούν τολμηρά τότε θα ανταμειφθούν.

Κριός 

Η Σελήνη επηρεάζει την ειλικρινή έκφραση, καθιστώντας τον χρόνο ιδανικό, για να δείξεις γενναιοδωρία και συγχώρεση στο όνομα της αγάπης. Αν υπάρχει κάποιος με τον οποίο στο παρελθόν, είχατε χαλάσει τις καρδιές σας και τώρα επιθυμείς να ξαναχτίσεις μαζί του μια γέφυρα, τότε προσπάθησε να το κάνεις τώρα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, έχεις μεγαλύτερη διαφάνεια για να αντιμετωπίσεις και να λύσεις ένα ζήτημα που εκκρεμεί.

Ταύρος

Το να είσαι πιο παραγωγική στον κόσμο σου, φαίνεται πως είναι το όνομα του παιχνιδιού τώρα. Έχεις την ικανότητα τώρα, να ξεχωρίσεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου, με αρκετή μάλιστα ευκολία. Σε ό, τι αφορά όμως τα ερωτικά σου μπορείς να είσαι όσο παραγωγική θέλεις με τον παθιασμένο εραστή σου. Εδώ η απόδοση δεν σταματά, όταν τελειώνει η ημέρα! 

Δίδυμος

Η επιθυμία να εκφράσεις περισσότερα από αυτά που θέλεις να ζήσεις ρομαντικά και προσωπικά στον κόσμο σου, θα επηρεαστεί από τη στάση σου… και όχι από τις περιστάσεις. Προσπάθησε να καθοδηγηθείς από την περιέργειά σου για να ξεκινήσεις το ταξίδι της παθιασμένης εξερεύνησης. Πιστεύοντας ότι σου αξίζουν περισσότερα από αυτά που φέρνουν χαρά και διεγείρουν τη φαντασία σου, είναι το πρώτο βήμα για να δημιουργήσεις περισσότερη αφθονία.. όπου επιθυμείς.

Καρκίνος

Ένα ασαφές ή αβέβαιο κλίμα επικρατεί στην ερωτική σου ζωή. Όμως μπορείς να μάθεις τι είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο και πιθανώς παρηγορητικό γι’ αυτή την κατάσταση. Το τέχνασμα για να το απολαύσεις και να το αξιοποιήσεις στο έπακρο, σημαίνει να του δώσεις την ευκαιρία να δουλέψει τη μαγεία… με φυσικό τρόπο. Προσπάθησε να μην βιαστείς και μην αποσπαστείς από περισπασμούς. Αντιθέτως αγκάλιασε και εμπιστέψου αυτό το κύμα σταδιακής, θετικής αλλαγής. 

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, αυξάνει τα συναισθήματα και ενισχύει το πάθος, ειδικά όταν μοιράζεσαι έναν φιλόδοξο στόχο. Θα μπορούσες να μιλήσεις με ενθουσιασμό στον εραστή σου γι’ αυτά που θέλεις να επιτύχεις και πιθανώς για το πώς ταιριάζουν στην κατάσταση. Το μέλλον της ερωτικής σου ζωής είναι κάτι που αναμένεις με αισιοδοξία – και για πολύ καλό λόγο!

Παρθένος

Θα έχεις τους λόγους σου που θέλεις να είσαι μόνη τώρα. Αν η καρδιά σου σε παροτρύνει να ηρεμήσεις, τότε λάβε τη σοβαρά υπόψη. Υπάρχουν τρόποι για να ενημερώσεις τους φίλους σου πως δεν είσαι αντικοινωνική. Αν είσαι σε σχέση, τότε το ταίρι σου ίσως χρειαστεί να κατανοήσει, γιατί χρειάζεσαι το χρόνο σου. Όμως θα είναι σύντομο το χρονικό διάστημα της απομόνωσής σου και θα μπορέσεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. 

Ζυγός

Η προσπάθεια να έρθεις πιο κοντά με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, θα σε αναζωογονήσει. Αν είσαι ελεύθερη, η επικοινωνία με έναν νεοφερμένο στον κοινωνικό σου κύκλο, θα αποφέρει ευχάριστα αποτελέσματα. Αν είσαι σε σχέση, τότε το να περάσεις έστω και λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εραστή σου, θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά.

Σκορπιός

Ό, τι σε πυροδοτεί – εκτός της ερωτικής σου σφαίρας- και σε ωθεί να προσπαθήσεις με πάθος για την κατάκτησή σου, θα ωφελήσει και την ερωτική σου ζωή. Μπορείς να απολαύσεις παθιασμένα, εμπνευσμένα οράματα στα ερωτικά σου, με τον ίδιο τρόπο που το κάνεις στην επαγγελματική ή την προσωπική σου ζωή. Δες πώς μπορείς να αξιοποιήσεις την παραγωγικότητα και την αποφασιστικότητα στα ερωτικά σου, ώστε να ωφεληθείς τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. 

Τοξότης

Η αλλαγή εστίασης σε δραστηριότητες που διευρύνουν το μυαλό σου, θα είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά σου τώρα. Αλλά με τον εραστή σου, δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε υπερβολικά ή ακριβά μέτρα για να διεγείρετε την κοινή, αμοιβαία σας περιέργεια. Προσπαθήστε να βρείτε ιδέες που προσφέρει η μάθηση ή κάποιες ανακαλύψεις… ταυτόχρονα. Η ανάγνωση, οι ξένες ταινίες ή η δημιουργία μιας λίστας με εξωτικά μέρη για επίσκεψη στο μέλλον, θα σας κάνει να περάσετε καλά.

Αιγόκερως

Με τον εραστή σου, μπορεί να έχετε ξεκάθαρες ιδέες για ρομαντικές απολαύσεις που περιμένουν την προσοχή σας. Τα ερωτικά ζητήματα, μπορούν να χαλαρώσουν …οπότε βρες τρόπους για να περάσετε μαζί ποιοτικό χρόνο. Θα εκπλαγείς με τον πικάντικο ενθουσιασμό που μπορεί να φέρει, σε κάθε παθιασμένο σας σχέδιο! 

Υδροχόος

Ίσως χρειαστεί να σκάψεις λίγο βαθύτερα για να ισορροπήσεις μια σειρά υποχρεώσεων στον κόσμο σου τώρα. Όμως καθώς επιτυγχάνεις το ένα μετά το άλλο στη λίστα υποχρεώσεων, η επιθυμία σου για ειρήνη και γαλήνη θα αυξηθεί. Οι προσωπικές απολαύσεις θα αποτελέσουν προτεραιότητα, ειδικά αν παρουσιαστεί μια ευκαιρία για ρομαντισμό ή οικειότητα!

Ιχθύς

Καθώς η Σελήνη επηρεάζει τις ρουτίνες και την ευεξία, η προσοχή σου στρέφεται σε ό, τι μπορείς να κάνεις, για να νιώσεις πιο υγιής και πιο σέξι. Αγκάλιασε το κύμα του πάθους που έρχεται στο δρόμο σου για να κάνεις σημαντικά βήματα για να νιώσεις καλύτερα μέσα σου και να λάμψεις εξωτερικά. Είσαι ιδιαίτερα φιλόδοξη και θέλεις να εισάγεις υγιέστερες συνήθειες… στις οποίες εσύ – και πιθανώς ο εραστής σου- θα ακολουθήσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments