Lifestyle

Survivor: Ο «Ντάφι» έκανε μόνος του σeξ

Survivor: Ο «Ντάφι» έκανε μόνος του σeξ
Η Ασημίνα Ιγγλέζου προχώρησε σε αποκαλυπτικές δηλώσεις σχετικά με το ριάλιτι «Survivor».

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μία από τις παίκτριες που πήραν μέρος στο φετινό Survivor και έδειξε πως παρά το σύντομο χρονικό διάστημα που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο , γνωρίζει από αυτά που δεν το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Pop Up μετά από ερώτηση που δέχτηκε για το αν έχει γίνει ερωτική συνεύρεση στο Survivor, η Ασημίνα Ιγγλέζου απάντησε:

«Εγώ ξέρω ότι ένας -το έχει ο ίδιος παραδεχτεί- έκανε σeξ μόνος του. Ο Τριαντάφυλλος. Τώρα, από εκεί και πέρα, από όσα ξέρω δεν έχει γίνει κάτι. Δεν νομίζω να μου διέφυγε κάτι».

Αυτή η δήλωση της Ασημίνας Ιγγλεζου προκάλεσε σάλο και αναμένεται να συζητηθεί κατά πολύ τόσο από τις υπόλοιπες εκπομπές, όσο και από το κοινό και φυσικά από τον Τριαντάφυλλο, που δεν είναι από τους ανθρώπους που δεν αντιδρούν.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Ασημίνας Ιγγλέζου:

Τριαντάφυλλος: Συνεργασία-βόμβα με Ρουβά, Μαζωνάκη στο Estate. Ο τραγουδιστής κατέληξε σε συμφωνία με τον επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκο.

Και εκεί που όλοι περίμεναν να προχωρήσει στην συμφωνία με τον Θανάση Παπαγεωργίου, ο Τριαντάφυλλος έκανε και πάλι την ανατροπή. Έβγαλε τα πιστόλια του και «πιστόλιασε» όσα κυκλοφορούσαν.

Ο τραγουδιστής κατέληξε σε συμφωνία με τον επιχειρηματία Γιάννη Ταακουμάκο. Τον ιδιοκτήτη του «Κέντρου Αθηνών» και του «estate». Κάτι που σημαίνει πως το σχήμα Ρούβα-Μαζωνάκη-Τριαντάφυλλου είναι πιο κοντά από ποτέ.

Η συμφωνία είναι πενταετίας και ήδη ενδιαφέρον για τον καλλιτέχνη έχει δείξει ο Γιώργος Αρσενάκος μιας και ο τελευταίος ξέρει καλά πως ο Ντάφυ πουλάει πολύ, αναφέρει ο Νάσος Γουμενίδης στο blog του. Και ο καλλιτέχνης ζει την δεύτερη ευκαιρία για μεγάλη καριέρα.

Σημαντική παράμετρος να υπογράψει στον Τσακουμάκο; Η σταθερότητα του επιχειρηματία αλλά και η επένδυση που αναμένεται να κάνει στο πρόσωπο του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments