Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Καλλιακμάνης «Οι δράστες ήταν τρεις»

Γλυκά Νερά: Καλλιακμάνης «Οι δράστες ήταν τρεις»
Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μίλησε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Συγκρατημένος ήταν στις απαντήσεις του στον ΣΚΑΪ ο κ. Καλλιακμάνης, καθώς η υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή και σε εξέλιξη. Τόνισε όμως ότι η ΕΛΑΣ είναι κοντά στην εξιχνίασή της.

Όπως εξήγησε, η αστυνομία λειτουργεί μεθοδευμένα και θα πρέπει εκτός από την εξιχνίαση να στοιχειοθετήσει και δεδομένα, έτσι ώστε όταν οδηγηθεί κάποιος στην Δικαιοσύνη να μην υπάρχει περίπτωση να καταρρεύσουν τα στοιχεία.

Δήλωσε, επίσης, πως στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν πάρα πολλά κενά. Όταν ρωτήθηκε για το αν έχουν βρεθεί οι δράστες απάντησε ότι το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχει αναλάβει και θα πάει την υπόθεση μέχρι το τέλος.

Για το αν θα υπάρξει ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα ανέφερε ότι δεν γνωρίζαμε κάτι συγκεκριμένο, παρά μόνο σενάρια και τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν :«Δεν ξέρω αυτά τα σενάρια ποιοι τα διέρρεαν», είπε για τον αριθμό των δραστών και συμπλήρωσε, «3 δράστες, 2 δράστες, 5 δράστες. Υπήρχε μια μαρτυρία του συζύγου. Σύμφωνα με τον σύζυγο ήταν τρεις δράστες. Η αστυνομία δεν διέρρευσε ποτέ πόσοι είναι οι δράστες, τι υπηκοότητα είχαν ή αν είναι ένας ή δύο, τρεις κοκ.»

Ο κ. Καλλιακμάνης εκτιμά ότι οι δράστες δεν έχουν διαφύγει.

Τέλος, για το αν έχουν ανοίξει τα στόματα απάντησε: «Δεν έχουν ανοίξει, αλλά θα ανοίξουν.»

Αυτά δηλώνει η «ψυχολόγος»

«Σε όλη την πορεία της ζωής μου, κοιτάω τον συνομιλητή μου στα μάτια, γιατί μου αρέσει η αλήθεια και η ειλικρίνεια, έτσι και θα συνεχίσω» υποστήριξε η κα. Μυλωνοπούλου και πρόσθεσε: «Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε τώρα θα το κάνω. Από την πρώτη στιγμή υπήρξα ειλικρινής, δυστυχώς, αυτό παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο. Διευκρινίζω, λοιπόν, για άλλη μία φορά ότι κλήθηκα να καταθέσω στη ΓΑΔΑ λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν.

Όπως μου εξήγησαν οι αστυνομικοί, οι επαγγελματικές κάρτες του γραφείου μου βρέθηκαν στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά και ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είχε επιβεβαιώσει στην κατάθεσή του ότι με επισκέπτονταν τους τελευταίους μήνες. Με έκπληξή μου λίγες μέρες μετά την κατάθεσή μου, άρχισα να διαβάζω δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την κατάθεση-‘κλειδί’ της ψυχολόγου του ζευγαριού. Έπειτα από λίγες μέρες δημοσιοποιήθηκε και το όνομά μου. Mου ζητήθηκε να μιλήσω σε συγκεκριμένο έντυπο, δίνοντας μία συνέντευξη, όπου δεν εμβάθυνα στο περιεχόμενο των συνεδριών, αλλά έκανα μία γενική εκτίμηση ως προς το πόσο αγαπημένο ζευγάρι ήταν ο Μπάμπης και η Καρολάιν, γεγονός που υποστηρίζω μέχρι και σήμερα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments