Lifestyle

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Όλοι στο χώρο ξέραμε ποιοι είχαν κακή συμπεριφορά»

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Όλοι στο χώρο ξέραμε ποιοι είχαν κακή συμπεριφορά»
Αντώνης Καφετζόπουλος: Σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση κατά συγκεκριμένων ατόμων μίλησε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε σχετικά με τις σεξουαλικές καταγγελίες κατά ηθοποιών. Να θυμίσουμε ότι είχε εκφράσει την αντίθεση του σχετικά με τις τοποθετήσεις που έκαναν τόσο ο Κώστας Γεωργουσόπουλος όσο και ο Χρήστος Χωμενίδης.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τις καταγγελίες. «Δεν είμαι εξαίρεση, εξαίρεση ήταν οι άνθρωποι που είχαν κακοποιητική συμπεριφορά. Μετριούνται στα δάχτυλα του ενός, άντε των δύο χεριών οι άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν πετύχει σε αυτό το επάγγελμα, δεν είχαν τέτοια συμπεριφορά. Λίγο πολύ όλοι στο χώρο ξέραμε ποιοι είχαν κακή συμπεριφορά, αλλά δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε και να λέμε πράγματα που θα ηχούσαν σαν συκοφαντίες».

Κριτική στις δηλώσεις Γεωργουσόπουλου – Χωμενίδη

«Ο Γεωργουσόπουλος αναπολεί τις ρομαντικές εποχές που οι μπουλουκτσήδες πέρναγαν από το λεπίδι της ταπείνωσης τους ψάρακλες ηθοποιούς, τις ωραίες εποχές που ο βιασμός δεν ήταν και κάτι ακατονόμαστο δα…» γράφει χαρακτηριστικά για τον κριτικό θεάτρου, σχολιάζοντας το άρθρο του στα «ΝΕΑ».

«Ο Χρήστος Α. Χωμενίδης ανησυχεί τώρα μήπως – άξαφνα – γίνουμε ζούγκλα επειδή κάποιοι καταγγέλουν τις ύβρεις που διέπραξαν ταλαντούχοι [και μη ταλαντούχοι]. Συγχέει το κουτσομπολιό με την αδικοπραξία. Θα έλεγα ότι πλανάται πλάνην οικτράν αν δεν γνώριζα ότι τόσο [δα] νιονιό το διαθέτει» προσθέτει για τον γνωστό συγγραφέα, ο οποίος του απάντησε, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, μέσω των social media. Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Χωμενίδης είχε τοποθετηθεί για τα όσα έχουν δει το φως τις τελευταίες ημέρες με άρθρο του στο capital.gr.

Αναλυτικά στην ανάρτηση του, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρει ότι ” Το πλυντήριο ξαναχτυπά με δύναμη Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται Ο Γεωργουσόπουλος αναπολεί τις ρομαντικές εποχές που οι μπουλουκτσήδες πέρναγαν από το λεπίδι της ταπείνωσης τους ψάρακλες ηθοποιούς, τις ωραίες εποχές που ο βιασμός δεν ήταν και κάτι ακατονόμαστο δα… Ο Χρήστος Α. Χωμενίδης ανησυχεί τώρα μήπως – άξαφνα – γίνουμε ζούγκλα επειδή κάποιοι καταγγέλουν τις ύβρεις που διέπραξαν ταλαντούχοι [και μη ταλαντούχοι]. Συγχέει το κουτσομπολιό με την αδικοπραξία. Θα έλεγα ότι πλανάται πλάνην οικτράν αν δεν γνώριζα ότι τόσο [δα] νιονιό το διαθέτει. Οι πάνω όροφοι των καναλιών επιχειρούν έφοδο για να καταλάβουν το χώρο που κάλυπταν μέχρι προχτές τα υπόγεια [τους] της φτηνής ψυχαγωγίας. [Σε κάποιες περιπτώσεις με αξιοθαύμαστη ανθρωπιά, τα υπόγεια] “

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments