Ελλάδα

Σίσσυ Χρηστίδου: Το συγκλονιστικό της post για τη δολοφονία της Καρολάιν

Σίσσυ Χρηστίδου: Το συγκλονιστικό της post για τη δολοφονία της Καρολάιν
Σίσσυ Χρηστίδου: Οι ακόλουθοι της παρουσιάστριας που ξεπερνούν τις 850 χιλιάδες αντέδρασαν στο συγκινητικό της post το οποίο έχει ξεπεράσει το ρεκόρ των 85.000 likes.

Ποινική δίωξη για 2 κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών σε βάρος του 32χρονου πιλότου για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά, την οποία ομολόγησε χθες (17/6) και σήμερα  οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο κόσμος αντέδρασε περνώντας γενεές δεκατέσσερις τον 32χρονο πιλότο, γράφοντας σχόλια – οργής στο προφίλ του γυναικοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Όλα αυτά λίγο μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας που έλεγε ότι την άτυχη Κάρολαϊν την δολοφόνησε ο σύζυγος της. Το έγκλημα του αυτό το ομολόγησε ο ίδιος ο 32χρονος πιλότος μετά την πολύωρη κατάθεση του στην ΕΛΑΣ.

Ο συζυγοκτόνος, είχε σπεύσει, μετά τον θάνατο της Καρολάιν να κάνει ένα post αγάπης στο Instagram, στο ανοιχτό προς το κοινό προφίλ του. Στο ποστ αυτό, αλλά και σε όλες τις αναρτήσεις του τα σχόλια θυμού και κατακραυγής είναι χιλιάδες κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, από απλό κόσμο και αναγνωρίσιμους Έλληνες. Την ίδια στιγμή, ένα σταθερό Post της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram έγινε viral.

Στο post βλέπουμε μια ασπρόμαυρη εικόνα της Καρολάιν αγκαλιά με το αγγελούδι της ενώ η Χρηστίδου γράφει χαρακτηριστικά:

«Θεέ μου… πόσο σκοτάδι χρειάστηκε για να σβήσει τόσο φως… #RIP #caroline»

Οι ακόλουθοι της παρουσιάστριας που ξεπερνούν τις 850 χιλιάδες αντέδρασαν στο συγκινητικό της post το οποίο έχει ξεπεράσει το ρεκόρ των 85.000 likes.

Eξίσου viral έγινε και το tweet της Καίτης Γαρμπή με 2700 likes και 330 retweets.

Και δεν ήταν μόνο το post της Χρηστίδου. Δεκάδες διάσημοι Έλληνες και Ελληνίδες, έκαναν stories στο Instagram και ζήτησαν δικαίωση για την αδικοχαμένη Καρολάιν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments