Lifestyle

Ποια αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Ποια αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας
Ελληνίδα ηθοποιός: Μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς ανάρτησε μία φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια.

Μία φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια ανέβασε στο Instagram η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Να θυμίσουμε ότι η ίδια είχε αναφερθεί στις καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά κανείς δεν της είχε δώσει σημασία μέχρι που αναφέρθηκε σε εκείνον η Ζέτα Δούκα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη διαθέτει το δικό της προφίλ και ανά διαστήματα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από τη ζωή της. Η γνωστή ηθοποιός από την αρχή της καριέρας της μέχρι σήμερα έχει επιλέξει να διατηρεί χαμηλούς τόνους και να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

Η ανάρτηση

Η ηθοποιός πέρα από μια καλή ηθοποιός είναι και μια τρυφερή μανούλα. Ο γιος της, ο 6χρονος Δημήτρης, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη, αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της. Έτσι, όταν δεν βρίσκεται σε κάποια δουλειά, αφιερώνει όλο το χρόνο της στην οικογένειά της.

Κάνοντας μια αναδρομή, η Ευδοκία Ρουμελιώτη θυμήθηκε τα παιδικά χρόνια της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία από όταν ήταν παιδί. Το εν λόγω στιγμιότυπο τραβήχτηκε 38 χρόνια πριν, όταν δηλαδή η ηθοποιός ήταν 4 χρονών.

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι απόφοιτη Δραματικής Σχολής. Στην τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο της στη σειρά “Σαν αδελφές”, σε σενάριο Ελένης Ζιώγα και σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι σειρές “Αλίκη”, “Alma Libre” και “Φιλοδοξίες”, με τις οποίες έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό. Την περίοδο 2004-05 συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό του Θανάση Ευθυμιάδη στη σειρά “Αρχιπέλαγος”.

Έπειτα, υποδυόμενη τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Μαρίζας, μιας μαθήτριας που ερωτεύεται τον καθηγητή της (Μάριος Αθανασίου), συμβάλλει στη μεγάλη επιτυχία της σειράς Θα βρεις το δάσκαλό σου (2005-2007) του ΑΝΤ1. Τη χειμερινή τηλεοπτική περίοδο (2007-08) υποδύθηκε την Άννα, στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς δραματικής σειράς του Alpha TV “Αν μ’ αγαπάς”.

Από τις 21 Δεκεμβρίου 2008 (21ο επεισόδιο) και για όλη τη χειμερινή περίοδο (2008-09) πρωταγωνίστησε στην Πολυκατοικία στον ρόλο της Μπέτης, ενώ την ίδια χρονιά συμμετείχε για τέσσερα επεισόδια στη σειρά Έχω ένα μυστικό, στον ρόλο της Εύας, στενής φίλης της Αλίκης και του Δημήτρη. Τη σεζόν 2009-2010 αποχώρησε από την Πολυκατοικία, αλλά έκανε συχνές έκτακτες εμφανίσεις. Πρωταγωνίστησε στο καθημερινό σίριαλ του Mega Η ζωή της άλλης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments