Video

Άρης Σερβετάλης: Η πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες»

Άρης Σερβετάλης: Η πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες»
Άρης Σερβετάλης: Ο ηθοποιός απέχει τα τελευταία χρόνια από εμπορικές δουλειές και είναι σε συνομιλίες για να μπει στο καστ της τρίτης σεζόν.

Ο γνωστός ηθοποιός Άρης Σερβετάλης «ακούγεται» πολύ δυνατά για την τρίτη σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες» με τη σειρά να ετοιμάζεται για ένα δυναμικό ξεκίνημα για την τρίτη σεζόν και τους συντελεστές της επιτυχημένης σειράς αναζητούν ηθοποιούς που θα ανανεώσουν την πλοκή της ιστορίας. Πρόσφατα ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για την 3η σεζόν.

Άρης Σερβετάλης: Πληροφορίες ότι θα βρίσκεται στην 3η σεζόν

Σύμφωνα με όσα με όσα μεταδόθηκαν από την Φωλιά των Κου Κου και την δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου, ο Άρης Σερβετάλης έχει δεχθεί πρόταση για να ενταχθεί στο καστ της σειράς, μετά τον Δημήτρη Μοθωναίο και μάλιστα έχει ήδη πραγματοποιήσει ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο, τον σκηνοθέτη των Άγριων Μελισσών. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο Άρης Σερβετάλης κατέληξε σε κάποια συμφωνία για τον νέο κύκλο. Ο ηθοποιός απέχει τα τελευταία χρόνια από εμπορικές δουλειές και έχει αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον αν ο Άρης Σερβετάλης ενταχθεί τελικά στις Άγριες Μέλισσες καθώς ο τελευταίος ρόλος του, τον οποίο θυμόμαστε πιο έντονα, είναι ο Λάζαρος από το Είσαι το Ταίρι μου. Άρης Σερβετάλης

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Άρης Σερβετάλης είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης. Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο Κουκακίου ξεκίνησε να εργάζεται σε μια αποθήκη ηλεκτρικών ειδών. Με την προτροπή μιας φίλης του έδωσε τις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και γράφτηκε στη Δραματική Σχολή Φωτιάδη. Αρχικά έλαβε μέρος σε θεατρικές παραστάσεις, όπως το «Ουπς» του Γιάννη Κακλέα.

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός με την συμμετοχή του στη δημοφιλή κωμική σειρά του Mega «Είσαι το ταίρι μου», υποδυόμενος έναν εκκεντρικό και ασυμβίβαστο νεαρό, το Λάζαρο. Ένα χρόνο μετά κράτησε έναν απαιτητικό ρόλο σε μια επίσης επιτυχημένη σειρά του ίδιου καναλιού, κοινωνική αυτή τη φορά, με τίτλο «Κλείσε τα μάτια». Πρωταγωνίστησε επίσης κατά την περίοδο 2006 – 2008 στη σειρά «Singles» (Κύκλοι: 2, 2 ½, 3), ενσαρκώνοντας το ρομαντικό και ευαίσθητο Φώτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments