Ελλάδα

Μύκονος: Βρέθηκε πτώμα 37χρονου στο λιμάνι

Μύκονος: Βρέθηκε πτώμα 37χρονου στο λιμάνι
Μύκονος: Το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε στην είσοδο του νέου λιμένα Μυκόνου.

Η Μύκονος έγινε η «σκηνή» ενός σοκαριστικού περιστατικού, αφού χθες Σάββατο 19/6 εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα ηλικίας 37 ετών. Ειδικότερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου ενημερώθηκε για την ύπαρξη ενός ατόμου που βρίσκεται στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του, στην είσοδο του νέου λιμένα Μυκόνου.

Δύο κοντινά περιστατικά συνέβησαν εντός του Ιουνίου στα λιμάνια του  Άλιμου και το Βόλου, όμως εκεί είχαμε περιπτώσεις πνιγμών.

Μύκονος: Τι έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό για το περιστατικό

Όπως έγινε γνωστό, στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη της Λιμενικής Αρχής κι ο εν λόγω άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 37χρονο Έλληνα. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Μύκονος

Τα περιστατικά σε Άλιμο και Βόλο

Σοκαρισμένος είναι ο Άλιμος από την είδηση ότι σορός γυναίκας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Α’ Αλιπέδου Αλίμου. Σύμφωνα με την οικεία Λιμενική Αρχή πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 70 περίπου ετών, ύψους 1,65μ, με λευκό χρώμα μαλλιών, ενδεδυμένη με μπλούζα ριγέ λευκού και ερυθρού χρώματος, φούστα μαύρου χρώματος και υποδήματα μαύρου χρώματος, ενώ φορούσε βέρα και μία αλυσίδα στο λαιμό με κρεμασμένα κλειδιά. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο »Ασκληπιείο Βούλας» για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Το πτώμα γυναίκας βρέθηκε στο λιμάνι του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε από διερχόμενους περιπατητές που ειδοποίησαν το λιμεναρχείο, λίγο μετά τις 8 το πρωί, κοντά στο λιμεναρχείο Βόλου , στα ρυμουλκά στην προβλήτα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η γυναίκα υπολογίζεται ότι είναι 60-70 ετών ύψους, περίπου 1,65 ύψους, φορούσε μαύρα ρούχα και πάνινα παπούτσια. Δεν έχει γίνει ακόμη ταυτοποίηση καθώς δεν βρέθηκαν πάνω της σχετικά έγγραφα, και κλήθηκε η Σήμανση. Στην περίπτωση που κάποιος αναζητούσε δικό του πρόσωπο, καλείται να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές για τη διευκόλυνση τους. Σημειώνεται ότι η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ προανάκριση διενεργεί το λιμεναρχείο Βόλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments