Ελλάδα

Λαμία: Πυρκαγιά σε σπίτι ηλικιωμένης

Λαμία: Πυρκαγιά σε σπίτι ηλικιωμένης
Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν μία 87χρονη γυναίκα στην πόλη της Λαμίας αφού το σπίτι της πήρε φωτιά με την ίδια να γλυτώνει τα χειρότερα.

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (21/6) στην Πυροσβεστική καθώς ξέσπασε φωτιά σε σπίτι στη Λαμία, όπου έμενε μια ηλικιωμένη. Η 87χρονη στην προσπάθειά της να σβήσει τις φλόγες, άρπαξε και η ίδια φωτιά και καλούσε με αγωνία σε βοήθεια. Η φωτιά, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ξέσπασε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί στον περιφερειακό του Αγίου Λουκά λίγο μετά τη συμβολή Σπετσών και Ψαρών.

Η ηλικιωμένη στην προσπάθειά της να σβήσει τις φλόγες, άρπαξε και η ίδια φωτιά και καλούσε με αγωνία σε βοήθεια. Για καλή της τύχη, διερχόμενος οδηγός που είδε τις φλόγες και άκουσε τις φωνές της, σταμάτησε και μπήκε στο σπίτι, σώζωντας την 87χρονη και βοηθώντας την να βγει στον καθαρό αέρα.

Άμεση η δράση της Πυροσβεστικής

Άμεσα στο σημείο έφτασαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με οκτώ άνδρες για την κατάσβεση της φωτιάς. Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο Λαμίας, ωστόσο η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος θα διενεργήσει το προανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Ερέτρια: Πυρκαγιά σημειώθηκε στην πόλη αυτή της Εύβοιας, με αποτέλεσμα τον θάνατο μίας ηλικιωμένης γυναίκας. 

Ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε τον θάνατο το μεσημέρι του Σαββάτου (12/6), εξαιτίας εκδήλωσης πυρκαγιάς στο σπίτι όπου κατοικούσε στην Ερέτρια. Η πληροφορία για την εκδήλωση της φωτιάς, σήμανε συναγερμό στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Εύβοιας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η πυρκαγιά ξεκίνησε από την κουζίνα, όπου βρισκόταν μόνη της εκείνη την ώρα 76χρονη.

Η επιχείρηση της πυροσβεστικής στην Ερέτρια

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με οκτώ πυροσβέστες που δεν επέτρεψαν να επεκταθεί η πυρκαγιά, δυστυχώς όμως η 76χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, πιθανόν από τις αναθυμιάσεις, ενώ με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments