Ελλάδα

Πτώση αεροσκάφους στην Ηλεία: Νεκροί ο πιλότος και ο συνεπιβάτης

Πτώση αεροσκάφους στην Ηλεία: Νεκροί ο πιλότος και ο συνεπιβάτης
Πτώση αεροσκάφους στην Ηλεία: Τραγικό δυστύχημα στην Ηλεία, έπειτα από την πτώση εκπαιδευτικού. μονοκινητήριου αεροσκάφους, έχασα τη ζωή τους οι δυο επιβαίνοντες, ο πιλότος και ο συνεπιβάτης.

Θρήνος στην Ηλεία μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα (21/6) λίγο μετά τις 11:00, όταν ένα μονοκινητήριο εκπαιδευτικό αεροσκάφος έπεσε στην περιοχή Χαριά, κοντά στην κοινότητα Μαγούλας του δήμου Πύργου. Στο αεροσκάφος επέβαιναν δυο άτομα, τα οποία σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα έχασαν τη ζωή τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πτώσης,  Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, αμέσως μετά την πτώση του ανεφλέγη.

Βρέθηκαν απανθρακωμένοι

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την αερολέσχη Μεσολογγίου και συνετρίβη λίγο μετά τις έντεκα το πρωί. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μετά την πτώση του ανεφλέγη. Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, patrisnews.com και ilialive.gr, οι δύο επιβαίνοντες, ο πιλότος και ο συνεπιβάτης, είναι νεκροί και βρέθηκαν απανθρακωμένοι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το αεροπλάνο συνετρίβη δίπλα σε σπίτι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments