Ελλάδα

Δογιάκης: Βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας

Δογιάκης: Βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας
Δογιάκης: Τραγική κατάληξη είχε ο επιχειρηματίας που εξαφανίστηκε αφήνοντας σημείωμα στον αδελφό του που τον καθιστά κληρονόμο του.

Η υπόθεση της εξαφάνισης του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, έχει εξελιχθεί σε θρίλερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας, που έχει εξαφανισθεί από τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα, άφησε σημείωμα στον αδελφό του, με το οποίο τον καθιστά κληρονόμο του.

Πιο συγκεκριμένα, με τον πιο τραγικό τρόπο εξελίχθηκε το θρίλερ της εξαφάνισης του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, αφού πριν από λίγη ώρα εντοπίσθηκε νεκρός στην περιοχή Αϊ Γιάννης, μεταξύ Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής.

Ποιος ήταν ο Δογιάκης

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα μαζί με τον αδελφό του, στον οποίο, μάλιστα, είχε αφήσει σημείωμα πριν εξαφανισθεί χθες. Στο σημείωμα τον καθιστούσε κληρονόμο του. Ο αδελφός του κινητοποίησε άμεσα τις αρχές, δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του και ζητήθηκε και ενεργοποίηση του μηχανισμού missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 53χρονος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα από όπλο. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν αυτοκτονία. Επί τόπου σπεύδει ιατροδικαστής.

Η ανακοίνωση της εξαφάνισης στο Χαμόγελο του παιδιού

Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.

Το Missing Alert Hellas συνίσταται στην άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ενηλίκου μόλις λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με αυτό. Για να επιτευχθεί αυτό στο Πρόγραμμα συμμετέχει πλήθος φορέων (κρατικών, ιδιωτικών, εθελοντικών) με τον κάθε ένα από αυτούς να επικοινωνεί τα στοιχεία του αγνοούμενου και κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες μέσα από τα μέσα που διαθέτει π.χ. τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, αναρτήσεις στα socialmedia, αποστολή SMS, ανακοινώσεις στις οθόνες αεροδρομίων κ.λ.π

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments