Ελλάδα

Καρολάιν: Η μητέρα της αγκάλιαζε τα χέρια του δολοφόνου της

Καρολάιν: Η μητέρα της αγκάλιαζε τα χέρια του δολοφόνου της
Δήλωση πολιτικής αγωγής κατέθετε ο Θ. Χαρμάνης που εκπροσωπεί την οικογένεια της άτυχης Καρολάιν.

Η μητέρα της Κάρολιν δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στον ανακριτή , ωστόσο ο εκπρόσωπος της Θ. Χαρμάνης φρόντισε το καλύτερο , καθώς είναι μια υπόθεση που χρήζει ειδικού χειρισμού και έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Ο δικηγόρος της μητέρας της Καρολάιν προχώρησε σε δηλώσεις:

«Αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» τόνισε το πρωί για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο δικηγόρος της μητέρας της Καρολάιν Θανάσης Χαρμάνης που ανέλαβε την πολιτική αγωγή. Στον ανακριτή για την απολογία του βρίσκεται αυτή την ώρα ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

«Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν. Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» τόνισε ο δικηγόρος της μητέρας της Καρολάιν Θανάσης Χαρμάνης.

Οι σχέσεις των δύο οικογενειών

«Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένειά του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μού είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση» διευκρίνισε. Όπως σημείωσε, η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, και η οικονομική της κατάσταση είναι καλή. Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί.

Η κατάθεση της μητέρας της Κάρολαιν προ ημερών

Η μητέρα της κοπέλας έχει καταθέσει: «Είμαι η μαμά της Καρολάιν που σκοτώθηκε πριν λίγες ημέρες μέσα στο σπίτι στα γλυκά νερά. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Η Καρολάιν ήταν πολύ καλό παιδί, άριστη μαθήτρια και συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες.Ήταν σημαιοφόρος πήγαινε στους προσκόπους έκανα καταδύσεις θέατρο κι άλλες δραστηριότητες. Με τον Μπάμπη γνωρίστηκαν στην Αλόννησο όταν ήταν 16 χρονών περίπου. Είχαν γνωριστεί σε κοινή παρέα. Εμείς ξέραμε για την σχέση τους και αν και η Καρολάιν ήταν λίγο μικρή σε ηλικία βλέπαμε ότι είναι αγαπημένοι και στηρίξαμε τα παιδιά. Πριν 11 μήνες γέννησε ένα κοριτσάκι τη Λύδια. Από τότε την έβλεπα κάθε μέρα πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη και μου έλεγε ότι περνάει παρά πολύ καλά. Δε μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα. Μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο με βίντεό κλήση και μπορούσα να βλέπω ότι πράγματι είναι καλά. Στο τηλέφωνο μιλήσαμε τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας. Δεν μου φάνηκε να την απασχολεί κάτι. Είπαμε καληνύχτα και κλείσαμε το τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα το πρωί ήμουν στο σπίτι μου στην Αλόννησο, ήρθαν κάποιες φίλες μου και μου είπανε για το κακό που έγινε. Έκανα και εγώ κάποια τηλεφωνήματα και σιγουρεύτηκα για το κακό. Τι έγινε μέσα στο σπίτι δεν ξέρω ούτε θέλω να μάθω γιατί με πονάει πολύ. Δόξα τω Θεώ η Λυδία είναι καλά.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments