Ελλάδα

Δολοφονία Κλουτσινιώτη: Παραδόθηκε στις αρχές Ζακύνθου ο εφοπλιστής

Δολοφονία Κλουτσινιώτη: Παραδόθηκε στις αρχές Ζακύνθου ο εφοπλιστής
Δολοφονία Κλουτσινιώτη: Παραδόθηκε στις αρχές της Ζακύνθου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, ο εφοπλιστής σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή στην υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη.

Πριν λίγη ώρα παραδόθηκε στις αρχές της Ζακύνθου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, ο εφοπλιστής σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή στην υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο, τον Ιούνιο του 2020.

Ο εφοπλιστής ήταν μεταξύ των ατόμων που αναφέρονταν στην πολυσέλιδη δικογραφία, καθώς, όπως τονιζόταν, σκάφος του εμπλέκεται στη δολοφονία, μεταφέρει το τοπικό Μέσο, imerazante.gr. Με βάση το ένταλμα κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Ζάκυνθος: Συλλήψεις σε Ζάκυνθο, Πύργο και Αθήνα για τη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη.

Έπειτα από μεγάλη επιχείρηση που έκανε η ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν έξι άτομα για τη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη. Οι αρχές έκαναν τρεις στη Ζάκυνθο, μία στον Πύργο και δύο στην Αθήνα, ενώ αναζητούνται ακόμα τρία άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται ένας σωματοφύλακας εφοπλιστή και ένας πρώην αστυνομικός που αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Οι συλλήψεις προέκυψαν από την αρχική κατάθεση που είχε δώσει ο Ντίμης Κορφιάτης, στην οποία είχε περιγράψει πώς έγινε η δολοφονία της συζύγου του και ποιοι κρύβονται από πίσω.

Μετά την οργανωμένη επιχείρηση, οι συλληφθέντες μέσα στη νύχτα, μεταφέρθηκαν με σκάφος του λιμενικού στην Κυλλήνη και από εκεί, κατευθείαν στη ΓΑΔΑ, σύμφωνα με το imerazante.gr.

Δολοφονία Κορφιάτη

Ο Ντέμης Κορφιάτης έπεσε νεκρός σε ενέδρα θανάτου στο κέντρο της Ζακύνθου στις 7 Μαΐου, όταν άγνωστοι τον γάζωσαν με 19 σφαίρες. Η δολοφονία του ήρθε σχεδόν έναν χρόνο μετά από εκείνη της γυναίκας του. Ήταν Ιούνιος του 2020 όταν η 37χρονη έπεφτε νεκρή σε επίθεση που δέχτηκε ενώ ήταν συνοδηγός σε σκουτεράκι που οδηγούσε ο σύζυγός της. Απ’ τα πυρά είχε τραυματιστεί σοβαρά και ο Κορφιάτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments