Lifestyle

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης «έδωσε» τον Ασημακόπουλο ως δεύτερο υποψήφιο

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης «έδωσε» τον Ασημακόπουλο ως δεύτερο υποψήφιο
Survivor: Οι υψηλές θερμοκρασίες, το ατελείωτο αγώνισμα και οι εξομολογήσεις των παικτών.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor στον ΣΚΑΪ με το μαραθώνιο αγώνισμα των παικτών για τη δεύτερη ατομική ασυλία. Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε για το πώς θα συνεχίσει το παιχνίδι μέχρι τον μεγάλο τελικό αλλά και τη διαδικασία των επόμενων αγωνισμάτων ασυλίας.

Να θυμίσουμε πως στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Γιώργος Κόρομι κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία επιλέγοντας αργότερα τον Σάκη Κατσούλη ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο νέο επεισόδιο οι παίκτες αγωνίστηκαν ξανά σε ατομικό επίπεδο. Μάλιστα το αγώνισμα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού η διάρκειά του κάλυψε το μισό επεισόδιο του reality επιβίωσης.

Οι παίκτες, φανερά καταβεβλημένοι θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν και τις υψηλές θερμοκρασίες στον Άγιο Δομίνικο. Εκείνος τελικά που τα κατάφερε και κέρδισε την δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας, ήταν ο Σάκης Κατσούλης.

Ο παίκτης που υπέδειξε ο Σάκης στο συμβούλιο του νησιού ως δεύτερος υποψήφιος ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος αποδέχτηκε την επιλογή του και τόνισε πως ούτως ή άλλως ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής για το ποιοι θα φτάσουν στον ημιτελικό, στον τελικό, αλλά και ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor.

Το συμβούλιο έγινε σε ένα αρκετά φορτισμένο κλίμα, με τους παίκτες να ξεσπούν σε κλάματα μιλώντας για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους.

Ο Ηλίας Μπόγδανος αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που είχε με τη μηχανή και πως αυτό επηρέασε τη ζωή του.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξιστόρησε  το πώς ξεκίνησε τον αθλητισμό και το καράτε, τα όσα στερήθηκε σαν παιδί, αλλά και τις δυσκολίες που είχε η μητέρα της.

Για τα παιδικά του χρόνια, την καταγωγή του και την αγάπη του για τη θάλασσα μίλησε ο Γιώργος Κόρομι.

Η προσωπική ιστορία του Σάκη Κατσούλη αφορούσε στον τραυματισμό που του… τελείωσε την ποδοσφαιρική καριέρα.

Σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων προχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Αναφέρθηκε στον προσωπικό του Γολγοθά, όταν βρέθηκε στο συμβούλιο του νησιού απέναντι από του παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, μιλώντας για τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα σε ηλικία 19 ετών, αλλά και για την απώλεια του αδελφού του.

Πιο συγκεκριμένα, με έντονη συναισθηματική φόρτιση, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πήρα το ρίσκο γιατί μου το έμαθε η ίδια η ζωή. Είχαμε μια απώλεια δραματική για μένα. Μου στοίχησε ίσως τα παιδικά μου χρόνια. Την απώλεια του αδελφού μου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι. Ήταν δραματικά τα χρόνια γιατί μου στέρησε τα παιδικά μου χρόνια. Έπρεπε να είμαι εκεί, στην οικογένεια μου, στον πατέρα μου, στην μητέρα μου. Να τους στηρίζω. Έτρεχαν συνέχεια στα νοσοκομεία».

«Εγώ ήμουν μικρός τότε, δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται.Είχα στήριγμα τον αδελφό μου, τον Γιάννη και θυμάμαι περιστατικά που όλοι ήταν στο νοσοκομείο και εμείς ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο παίκτης του Survivor. «Μου μαγείρευε και με πρόσεχε ο μεγάλος μου αδελφός. Στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα, μπορεί να φαίνεται όλα τέλεια αλλά κάθε σπίτι έχει το δικό του τζάκι και τα δικά του προβλήματα. Είχα τύψεις και δεν ήθελα να κάνω τους γονείς μου να περάσουν ξανά τέτοιο πόνο».

«Δεν το εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο να το ζήσει όλο αυτό. Ήταν 4, 5 δραματικά χρόνια στη ζωή μου» συμπλήρωσε βουρκωμένος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments