Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [23/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [23/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα βρίσκονται σε μια άκρως ερωτική διάθεση.

Κριός 

Πρέπει να δώσεις την προσοχή που χρειάζεται στις παθιασμένες φιλοδοξίες σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναρωτηθείς πού θέλεις να βρίσκεσαι σε ένα μήνα ή σε ένα χρόνο από τώρα. Γι’ αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα μακροπρόθεσμα οράματα που σε ενθουσιάζουν. Ίσως χρειαστεί να δημιουργήσεις κι ένα χώρο γι’ αυτά, απελευθερώνοντας εκείνα που δεν «ανάβουν» πλέον καμιά φωτιά μέσα σου.

Ταύρος

Ορισμένα ερωτικά μαθήματα θα σε κάνουν να νιώσεις αργότερα ευγνωμοσύνη. Θα βιώσεις καταστάσεις τώρα, που θα προτιμούσες να μην βίωνες. Όμως αντί να τις παρακάμψεις, αποδέξου πως αυτές οι προκλήσεις θα σε κάνουν πιο δυνατή και θα σου δείξουν τις αδυναμίες σου. Αυτό μπορεί να βοηθήσει το μυαλό και την καρδιά σου ώστε να ξεκαθαρίσουν τι είναι αυτό που θέλεις στο όνομα της αγάπης… τώρα και στο μέλλον!

Δίδυμος

Εμπνεύσου από το παθιασμένο δυναμικό που υπάρχει στον ορίζοντα! Αν νιώθεις νευρικότητα, ίσως αυτή ενισχύσει τις προσπάθειές σου για να κάνεις παθιασμένη πρόοδο. Όμως αν παρακινηθείς από αυτό που ανάβει μια φωτιά μέσα σου, θα δεις όλες τις ερωτικές προκλήσεις από τη σωστή προοπτική. Φρόντισε να είσαι θετική γιατί θα σε βοηθήσει να εγκαταλείψεις ό, τι σε κρατάει πίσω!

Καρκίνος

Μην υποτιμάς τις εκτεταμένες αλλαγές που κάνεις σε τομείς εκτός της ερωτικής σου σφαίρας. Το να μπορείς να αναγνωρίσεις τι έχει γίνει μονότονο ή προβλέψιμο σε άλλες περιοχές της ζωής σου, σε βοηθάει να φέρεις τον απαραίτητο αυθορμητισμό στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Αυτό θα μπορούσε να είναι ακριβώς το σημείο που και τα δύο μπορούν να ανθίσουν απροσδόκητα.

Λέων

Η έκφραση των κρυφών επιθυμιών σου ανοίγει την πύλη για ένα εντελώς νέο επίπεδο επικοινωνίας ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Η ρομαντική πρόοδος της σχέσης σου, βασίζεται στη τόλμη και τη σιγουριά. Μπορείς να είσαι τολμηρή και σίγουρη σε άλλους τομείς της ζωής σου, οπότε φρόντισε να λειτουργήσεις με τον ίδιο τρόπο στην ερωτική σου ζωή. Προσπάθησε να μην καταστείλεις την επιθυμία να ανοιχτείς τώρα στο ταίρι σου, γιατί αυτό θα σε ωφελήσει.

Παρθένος

Η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια, βοηθώντας να κοιτάξεις τον τη σχέση σου μέσα από ένα πιο περιπετειώδες πρίσμα. Είναι σίγουρο πως δεν θέλεις να διαταράξεις ό, τι είναι σταθερό και ασφαλές στο δεσμό σου. Όμως σκέφτεσαι πως υπάρχουν περισσότερα που θα μπορούσες να απολαύσεις επανεκτιμώντας τους παθιασμένους στόχους σου. Μην φοβάσαι να ενημερώσεις το ταίρι σου, γι’ αυτό.

Ζυγός

Ίσως θεωρούσες απαραίτητο να διατηρήσεις μια ήρεμη τακτική, αντί να βάλεις τον αγαπημένο σου στην εικόνα όλων όσων σκέφτεσαι και νιώθεις. Όμως η επιλογή να επιτρέπεται η ανάπτυξη οποιασδήποτε συζήτησης με φυσικό τρόπο, ίσως είναι μια χρήσιμη και επίκαιρη τακτική τώρα. Πες αυτά που σκέφτεσαι… εξέφρασε τις απόψεις σου, αλλά φρόντισε να ακούσεις και όσα πει ο εραστής σου.

Σκορπιός

Έχεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να ξεπεράσεις την οποιαδήποτε σύγχυση στα ερωτικά σου. Αν είσαι διατεθειμένη να ανταποκριθείς στην πρόκληση, θα μπορέσεις να πετύχεις την ευθύτητα… που θα αποτρέψει μελλοντικές επιπλοκές. Τώρα βλέπεις πιο ρεαλιστικά τα πράγματα. Αυτό σημαίνει πως τα βλέπεις και με ειλικρίνεια – κι αυτό είναι αναπόσπαστο για την εξάλειψη κάθε τρέχουσας σύγχυσης!

Τοξότης

Το φεγγάρι στο ζώδιό σου θα φωτίσει τις αλλαγές που θα κάνεις για να καθορίσεις νέα τροχιά στο ταξίδι της ζωής σου. Οι αλλαγές θα υπαγορευτούν μόνο από σένα, αλλά είναι προς το συμφέρον σου να μην υιοθετήσεις μια υπερβολικά θερμή προσέγγιση. Μπορεί να μην είναι επίσης κακή ιδέα να βάλεις στην εικόνα όσων επιθυμείς να βελτιώσεις και τον αγαπημένο σου.  

Αιγόκερως

Αν η ένταση της διαίσθησής σου έχει μειωθεί τελευταία, τώρα είναι η ώρα να την αυξήσεις στον ύψιστο βαθμό! Προσπάθησε να καθοδηγηθείς από την καρδιά σου για να εντοπίσεις σημεία, ενδείξεις και σήματα που θα σου δείξουν μια σαφή πορεία προς τα εμπρός στα ερωτικά σου. Η έκτη σου αίσθηση χρειάζεται ανάπτυξη, επειδή είναι το εισιτήριό σου για τις αποκαλύψεις που προσφέρονται. 

Υδροχόος

Μια στενότερη αξιολόγηση των φιλικών σχέσεων και των συμμαχιών σου, θα αποκαλύψει τυχόν συνδέσεις που έπαψαν να είναι ισορροπημένες ή σχέσεις που τελείωσαν. Δεν χρειάζεται να πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αλλά θα επωφεληθείς από μια υπενθύμιση για το ποιος σου έχει συμπαρασταθεί μέχρι τώρα και ποιος όχι. Να θυμάσαι πως μερικές φιλίες φεύγουν. Μόνο οι αληθινοί υποστηρικτές σου αξίζουν την εστίαση και την προσοχή σου.

Ιχθύς

Θα νιώσεις πως είναι απαραίτητο να δημιουργήσεις μια γραμμή μεταξύ των στόχων και των παθιασμένων φιλοδοξιών. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ερωτική σου ζωή ή η σχέση σου θα ωφεληθεί από την αλλαγή που εφαρμόζεις στην καριέρα σου. Ο έρωτας δεν ανταποκρίνεται σε αυστηρά σχέδια, αλλά ο καθορισμός ενός φιλόδοξου ερωτικού στόχου, θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα για να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments