Lifestyle

Britney Spears: Κατέθεσε για πρώτη φορά στο δικαστήριο

Britney Spears: Κατέθεσε για πρώτη φορά στο δικαστήριο
Britney Spears: Η Britney Spears κατέθεσε για πρώτη φορά, σχετικά με την υπόθεση διαχείρισης της περιουσίας της, ζητώντας να της δοθεί ο πλήρης έλεγχος.

Νέες εξελίξεις ήρθαν στην υπόθεση της διαχείρισης της περιουσίας της Britney Spears, από τον πατέρα της, με την τραγουδίστρια να καταθέτει για πρώτη φορά στο δικαστήριο, αποκαλύπτοντας σοκαριστικές λεπτομέρειες για το πως έζησε τη ζωή της τα τελευταία χρόνια.

Υπενθυμίζεται σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση δικαστηρίου ο πατέρας της χάνει τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας της, με την δημοφιλή τραγουδίστρια να διεκδικεί την πλήρη απομάκρυνση του πατέρα της, από τη διαχείριση των οικονομικών της. Britney Spears

Britney Spears: Η κατάθεση στο δικαστήριο

Η Σπίαρς ξεκίνησε λέγοντας ότι ο ισχυρισμός ότι έχει άνοια είναι ψευδής μιας και δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε δύσκολες χορογραφίες στα σόου της. Η Σπίαρς είπε ότι η φαρμακευτική αγωγή που της δινόταν τα τελευταία οκτώ χρόνια, συμπεριελάμβανε και λίθιο, ένα πολύ «δυνατό ναρκωτικό». Συνέκρινε τον εαυτό της με ένα θύμα εμπορίας λευκής σαρκός, ενώ την υποχρέωναν να δουλεύει σκληρά σε τέτοιες συνθήκες κάθε μέρα. Μάλιστα υπό αυτές τις συνθήκες η ποπ σταρ εργαζόταν πυρετωδώς, έκανε περιοδείες, ήταν κριτής στο X Factor και ανέβασε σόου στο Λας Βέγκας.

«Οι άνθρωποι που μου το έκαναν αυτό δεν θα πρέπει να γλιτώσουν τόσο εύκολα» είπε η Μπρίτνεϊ. Στην κατάθεσή της είπε ακόμα ότι την κρατούσαν στο σκοτάδι σε σχέση με τις νομικές διαδικασίες και της έλεγαν ότι δεν έπρεπε με τίποτα να δημοσιοποιήσει όσα ζούσε κεκλεισμένων των θυρών.

Britney Spears: Δεν μπορούσα να παντρευτώ, ούτε επιτρεπόταν να κάνω παιδί

«Δεν μπορούσα να παντρευτώ, ούτε επιτρεπόταν να κάνω παιδί. Είναι προσβλητικό, ντρεπόμουν. Με έχει καταστρέψει αυτό που έχω περάσει, και δεν μπορούσα να το πω ανοικτά. Δεν πίστευα ότι θα με πιστέψει κάποιος. Θεωρώ ότι είναι κακοποιητική αυτή η κηδεμονία. Έλεγα ότι είμαι καλά, δεν είμαι καλά, δεν κοιμάμαι». Britney Spears

«Αυτό που ζητώ είναι να έχω τα δικά μου χρήματα και να τελειώσει όλο αυτό. Και να μπορώ να πάω με τον αγαπημένο μου μια βόλτα με το αμάξι. Και ειλικρινά θέλω να έχω το δικαίωμα να κάνω μήνυση στην οικογένειά μου». Η Μπρίτνεϊ είπε ότι στο πλαίσιο αυτής της βάναυσης κηδεμονίας δεν είχε δικαίωμα πάνω στο σώμα της, δεν επιτρεπόταν να κάνει άλλα παιδιά, ούτε να παντρευτεί. Έπρεπε να πάρει άδεια για να βγάλει ακόμα και το σπιράλ της. «Πιστεύω ειλικρινά ότι αυτή η κηδεμονία είναι κακοποιητική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments