Ελλάδα

Κάρολαϊν: Ποιο σπίτι επισκέφθηκε στη Σούδα

Κάρολαϊν: Ποιο σπίτι επισκέφθηκε στη Σούδα
Κάρολαϊν: Παραμένουν τα ερωτηματικά για το σπίτι στη Σούδα. Πιθανώς να δώσει απαντήσεις στα κενά της υπόθεσης.

Ταράζει τα νερά της υπόθεσης δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, η πληροφορία ότι 20χρονη κοπέλα είχε επισκεφθεί με άλλο ένα άτομο σπίτι στη Σούδα. Την ίδια ώρα ερωτήματα δημιουργούνται για την πολυτελή ζωή του πιλότου. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι η μητέρα της άτυχης κοπέλας είχε δώσει χρήματα για αγορά οικοπέδου στο ζευγάρι.

Κάρολαϊν: Το σπίτι που επισκέφθηκε στη Σούδα

Ένας από τους «γρίφους» της υπόθεσης είναι ένα ταξίδι που έγινε στις αρχές Απριλίου στην Κρήτη. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου, η άτυχη Κάρολαϊν, φέρεται να επισκέφθηκε – με ελικόπτερο και ένα πρόσωπο του αντίθετου φύλου – τη Σούδα, προκειμένου να δει ένα σπίτι για να το νοικιάσει. Κάρολαϊν

Το MEGA εντόπισε το σπίτι που φέρεται να επισκέφθηκε η άτυχη 20χρονη. Πρόκειται για ένα οροφοδιαμέρισμα στον οικισμό Μεγάλα Χωράφια, ο οποίος απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από την Σούδα. Το σπίτι είναι 114 τετραγωνικά και περιέχει 3 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ενώ έχει μεγάλα περιμετρικά μπαλκόνια με θέα στον κόλπο της Σούδας από τη μία πλευρά και τα Λευκά Όρη από την άλλη.

Αυτή τη στιγμή το σπίτι είναι νοικιασμένο μέχρι τέλος Ιουνίου. Η τιμή για την ενοικίασή του ανά μήνα είναι 580 ευρώ. Στο αεροδρόμιο των Χανίων, 10-12 Απριλίου, δεν προσγειώθηκε ελικόπτερο της συγκεκριμένης εταιρείας. Εντούτοις, το ελικόπτερο μπορεί να προσγειώθηκε σε άλλο ελικοδρόμιο ή σημείο των Χανιών. Σημειώνεται ότι η τιμή αγοράς του συγκεκριμένου σπιτιού ανέρχεται στα 155.000 ευρώ.

Κάρολαϊν

Κάρολαϊν: Ερωτήματα για την πολυτελή ζωή του πιλότου

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ξαφνικά ο συζυγοκτόνος άρχισε να κάνει μια αδικαιολόγητα χλιδάτη ζωή. Όλοι είχαν προσέξει την αδυναμία του στα πανάκριβα πούρα. Με ταξίδια σε πολυτελέστατα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και εξωτικούς προορισμούς στο εξωτερικό. Μ’ έναν γάμο ονειρικό στην Πορτογαλία. Μ’ έναν παραμυθένιο έρωτα που στέγασε σε μια πολυτελέστατη μεζονέτα… Ο μισθός του υψηλός, γύρω στις 3000 ευρώ. Όχι όμως, αρκετός να καλύψει αυτήν τη πολυτέλεια.

Το ίδιο, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον οικογένειας της Κάρολαϊν, είχε η μητέρα της, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να αγοράσει το οικόπεδο στο Πικέρμι, για να χτίσουν το δικό τους σπίτι. Τους είχε δώσει τις 50.000 ευρώ από τις συνολικά 55 χιλιάδες της τιμής που τελικά το απέκτησαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments