Ελλάδα

Πατήσια: Βίαζαν επί τρεις ημέρες 19χρονη δίνοντάς της ναρκωτικά

Πατήσια: Βίαζαν επί τρεις ημέρες 19χρονη δίνοντάς της ναρκωτικά
Πατήσια: Δύο 20χρονοι αλλοδαποί βίαζαν για 3 μέρες μια 19χρονη κοπέλα. Την εγκατέλειψαν στον Πειραιά και έφυγαν Μύκονο για διακοπές.

Ένα ακόμη φρικτό περιστατικό βιασμού, με θύμα μια 19χρονη, εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ. Υπενθυμίζεται ότι χθες προφυλακίστηκε ο Βούλγαρος που συνελήφθη για τον βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Πατήσια: Την βίαζαν και μετά την παράτησαν

Πατήσια

Δύο 20χρονοι βίαζαν για τρεις μέρες σε σπίτι στα Πατήσια μια 19χρονη κοπέλα που γνώρισαν μέσω Facebook και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν στο λιμάνι του Πειραιά και έφυγαν για διακοπές στη Μύκονο!

Πατήσια

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών μαζί με κλιμάκιο του Λιμεναρχείου Μυκόνου, μετά από συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν, μόλις πάτησαν το πόδι τους στο νησί των ανέμων να τους εντοπίσουν να τους περάσουν χειροπέδες και να τους στείλουν πακέτο στην Αθήνα για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πατήσια

Πατήσια: Πότε ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη. Οι δύο 20χρονοι Αλβανοί, όπως κατήγγειλε το θύμα, της έπιασαν κουβέντα μέσω Facebook, την «έψησαν» και κατάφεραν να βγουν ραντεβού μαζί της. Αφού συναντήθηκαν, η ίδια ισχυρίζεται ότι της έριξαν κάτι στο ποτό για να κάμψουν τις αντιστάσεις της, την οδήγησαν σε διαμέρισμα στα Πατήσια όπου για τρεις ημέρες ξεσπούσαν πάνω της τα αρρωστημένα τους ένστικτα. Τελικά, το πρωί του Σαββάτου μετέβησαν στην περιοχή του Πειραιά όπου παράτησαν τη 19χρονη Αλβανίδα και ανέβησαν στο πλοίο για διακοπές στη Μύκονο. Όμως οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Υποδιεύθυνση του νησιού και τους άνδρες του Λιμεναρχείου Μυκόνου, με οδηγό τις φωτό που τους έδωσε από το Facebook, μόλις οι δυο βιαστές αποβιβάστηκαν από το καράβι, όρμησαν πάνω τους και πριν προλάβουν να αντιδράσουν τους συνέλαβαν.

Υπόθεση βιασμού στα Πετράλωνα

Στην άλλη υπόθεση που συγκλόνισε την ελληνική κοινή γνώμη και απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές το τελευταίο διάστημα, ο 35χρονος βουλγαρικής καταγωγής που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Από την πλευρά του, ο 35χρονος Βούλγαρος υποστήριξε πως δεν την βίαζε επί ώρες.

Ο δράστης συνελήφθη στις 23 Ιουνίου, ενώ μάλιστα στη συνέχεια διοργανώθηκε και συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της έμφυλης βίας στα Πετράλωνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments