Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση δίχρονο κοριτσάκι

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση δίχρονο κοριτσάκι
Θεσσαλονίκη: Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Σοκαρισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από την είδηση ότι ένα μικρό κοριτσάκι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, αφού παρασύρθηκε καταλάθος από το ΙΧ του πατέρα της. Πρόκειται για ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό στη συμπρωτεύουσε, μετά και από εκείνο του θανάτου ενός μικρού αγοριού που έπεσε σε βόθρο.

Θεσσαλονίκη: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να νοσηλεύεται το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το ΙΧ του μπαμπά του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδάκι βρέθηκε κάτω από τις ρόδες. Αρχικά, το κοριτσάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη σε κρίσιμη κατάσταση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο», όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes το παιδάκι νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής (25.06.2021) σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όπως έγινε γνωστό, το δίχρονο κοριτσάκι κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του, ενώ έπαιζε μέσα στην αυλή του σπιτιού τους. Ο πατέρας του επιχείρησε να βγάλει το αυτοκίνητο από την αυλή και το κακό δεν άργησε να έρθει. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το άτυχο παιδάκι είχε έρθει με την οικογένειά του από τη Γερμανία για να βαπτιστεί.

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Το περιστατικό με το μικρό αγόρι

Ανείπωτη είναι η τραγωδία στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, όπου νεκρό σε βόθρο βρέθηκε ένα 18 μηνών αγοράκι. Το βρέφος διέφυγε της προσοχής από τον παππού και τη γιαγιά του που το κρατούσαν. Σύμφωνα με το thestival, το θρίλερ της οικογένειας ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι, όταν η μητέρα του παιδιού πήγε να το παραλάβει από τους παππούδες του και αντιλήφθηκε ότι το παιδί δεν ήταν εκεί.

Θεσσαλονίκη

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και άμεσα ξεκίνησε η έρευνα εντοπισμού του βρέφους. Στον οικισμό των Ν. Μαλγάρων έφτασαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με τους Πυροσβέστες να εντοπίζουν λίγη ώρα αγνότερα, το βρέφος νεκρό, μέσα στον βόθρο που βρισκόταν κοντά στο σπίτι της οικογένειας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments