Lifestyle

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έκανε μπάνιο topless και μείναμε άφωνοι

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έκανε μπάνιο topless και μείναμε άφωνοι
Ελληνίδα ηθοποιός: Μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς έκανε μπάνιο topless και εντυπωσίασε τους λουόμενους με το κορμί της.

Μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες ηθοποιούς της τηλεόρασης ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία που σάρωσε στα like. Αν και η αγαπημένη ηθοποιός πήρε κάποια κιλάκια μέσα στην καραντίνα, μπήκε σε πρόγραμμα διατροφής και έχει καταφέρει σε χρόνο dt να χάσει τα παραπανίσια κιλά και να επανέλθει στη φόρμα της.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία είχε αναφέρει ότι λόγω καραντίνας είχε πάρει κάποια κιλάκια και είχε τονίσει ότι θα σταματήσει τις ατασθαλίες και θα επανέλθει στα κιλά που ήταν πριν την καραντίνα και το είπε και… το έκανε.

Η ανάρτηση στο Instagram και οι δηλώσεις για την καραντίνα

Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είχε ποστάρει μία φωτογραφία της και είχε σχολιάσει στο instagram: «Αυτό είναι το σώμα που «έφτιαξα» στην καραντίνα – σας το παρουσιάζω με παρρησία και κάποιο «ρούφηγμα».

Με αποφασιστικότητα να κόψω τις βραδινές ατασθαλίες και να εντείνω την άσκηση, ακολουθώ το παράδειγμα του @willsmith και σας βάζω «μάρτυρες» στην απόφασή μου να… χάσω τα κιλά του εγκλεισμού και να μαυρίσω ( καλού- κακού»!

“Τώρα μέσα στην καραντίνα έκανα κάποια γυμναστική”

Ενώ, σε συνέντευξή της είχε τονίσει: «Τώρα μέσα στην καραντίνα έκανα κάποια γυμναστική, και λίγο πιλάτες. Αλλά “έκατσε” και το μυαλό και το σώμα με την καραντίνα και υπήρξε μια σαπίλα. Είπα δε γίνεται, πρέπει να ενεργοποιηθώ. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα ότι όταν ρουφιέμαι είμαι καλή», είπε η ηθοποιός!

«Με έκραξαν κάποιοι φίλοι μου που έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Τους εξήγησα ότι ο καθένας έχει μέσα του μια εικόνα για τον εαυτό του. Είχα ξεφύγει. Δεν ήταν ο σκοπός να μην τρώω τίποτα. Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένη με το σώμα του. Έχω μια σχέση με το χρόνο αγάπης και μίσους. Σήμερα ανέβηκα στην ταράτσα και ξεκίνησα γιόγκα με τη γειτόνισσα. Αν περιμένεις να ανοίξουν τα γυμναστήρια για να αρχίσεις να τρέχεις, δε θα έχεις πια ανάσα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments