Lifestyle

Γιώργος Μαυρίδης: Ευτυχισμένες στιγμές με την σύντροφό του και τον γιο της

Γιώργος Μαυρίδης: Ευτυχισμένες στιγμές με την σύντροφό του και τον γιο της
Γιώργος Μαυρίδης: «Φαμίλια», γράφει ο διάσημος tatoo artist σε λεζάντα φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο διάσημος tattoo artist, Γιώργος Μαυρίδης, φροντίζει να δείχνει με κάθε ευκαιρία την ευτυχία του στα social media δημοσιεύοντας ανά διαστήματα κοινές φωτογραφίες με την σύντροφό του, Κρίστυ Καθάργια.

Γιώργος Μαυρίδης: Η δημοσίευσή του στο Instagram

Η όμορφη ψυχολόγος από την Θεσσαλονίκη έχει κερδίσει τον Γιώργο Μαυρίδη,

Ο ίδιος μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως περιμένει «να τελειώσει η ιστορία με τον κορωνοϊό», προκειμένου να οργανώσουν τον γάμο τους.

Στη νέα του δημοσίευση στο Instagram, όμως, δείχνει πως την καρδιά του δεν έχει κερδίσει μονάχα η Κρίστυ, αλλά και ο γιος της. Ο Γιώργος Μαυρίδης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, που ποζάρει χαμογελαστός με την σύντροφό του και τον γιο της, ενώ απολαμβάνουν ευτυχισμένες «οικογενειακές» στιγμές. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο tattoo artist γράφει: «Φαμίλια 👨‍👩‍👧❤️».

Λίγα λόγια για τον ίδιο

Ο Γιώργος Μαυρίδης γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1978 στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Είναι μια underground αυτοδημιούργητη και πολύπλευρη προσωπικότητα. Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με όπλο την τέχνη του, τη ζωγραφική. Πέρασε την εφηβεία του ακολουθώντας τον ΠΑΟΚ, κάνοντας graffity τα οποία υπέγραφε ως Goonies 4 και ξεκινώντας να βαράει τατουάζ. Γιώργος Μαυρίδης

Καταξιωμένος πλέον στο χώρο του και ύστερα από πολλά βραβεία σε εγχώρια και διεθνή tattoo conventions , το studio του, « Tattooligans» δουλεύει στη βάση του, τη Θεσσαλονίκη, και ο ίδιος ταξιδεύει ασταμάτητα σε όλη την υφήλιο, κάνοντας το μυθιστόρημα «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» να μοιάζει απλά ένα επεισόδιο του World Party. Έχει συμμετάσχει και σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές ενώ τελευταία ασχολείται κυρίως με την αγάπη του που είναι η τέχνη του τατουάζ. Γιώργος Μαυρίδης

Tον τελευταίο καιρό είναι φουλ ερωτευμένος με την Κρίστη Καθαργιά, στην οποία μάλιστα έχει κάνει και πρόταση γάμου. Η όμορφη ψυχολόγος, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστή τη χαρμόσυνη είδηση και όπως ήταν αναμενόμενο οι ευχές για βίο ανθόσπαρτο έπεσαν «βροχή». «Ένα εκατομμύριο φορές, ναι!. #isaidyes #τοειπατοποιημα #τακαστραπεσανε #εμεις» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Κρίστη Καθάργια στην ανάρτηση της γνωστοποιώντας την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον Γιώργο Μαυρίδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments