Ελλάδα

Νέα Μανωλάδα: Φωτιά σε παραπήγματα εργατών γης

Νέα Μανωλάδα: Φωτιά σε παραπήγματα εργατών γης
Νέα Μανωλάδα: Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 7 πυροσβεστικά οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά τη νέα πυρκαγιά που ξέσπασε σε παραπήγματα αλλοδαπών εργατών γης στη Νέα Μανωλάδα.

Η φωτιά ξέσπασε χθες λίγο μετά τις έξι το απόγευμα και έλαβε διαστάσεις, ενώ σημειώθηκαν και εκρήξεις λόγω των φιαλών υγραερίου που υπήρχαν εκεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 7 πυροσβεστικά οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Η φωτιά γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο από τους πυροσβέστες που κινητοποιήθηκαν από την Π.Υ. Λεχαινών και την Π.Υ. Αμαλιάδας, με επικεφαλής το διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας Πύραρχο Βασίλη Σολδάτο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταφέρει το ilivalive.gr δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, παρά μόνο για καταστροφή παραπηγμάτων. Στην πυρκαγιά επιχείρησαν και εναέρια μέσα, δύο αεροσκάφη PZL από την Ανδραβίδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments