Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Επέστρεψε στην εκπομπή

Κατερίνα Καινούργιου: Επέστρεψε στην εκπομπή
Μετά την περιπέτεια με την υγεία της, η Κατερίνα Καινούργιου γέμισε ενέργεισ το Σαββατοκύριακο και επέστρεψε στην εκπομπή της .

Πιστή στο τηλεοπτικό της ραντεβού ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Δευτέρας, έπειτα από την μονοήμερη της απουσία και την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή η παρουσιάστρια αισθάνθηκε μια αδιαθεσία που ακολούθησε την δύσπνοια που ένιωσε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Γι’ αυτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει προληπτικές εξετάσεις.

Το Σαββατοκύριακο, η ίδια ξεκουράστηκε πλήρως και σήμερα είπε την πιο όμορφη «καλημέρα» με χαμόγελο

Ειδικότερα, στην έναρξη του «Ευτυχείτε» στο OPEN, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ευχαριστώ πολύ για την Παρασκευή. Συγγνώμη αν σας αναστάτωσα. Δύσπνοια, έντονοι πονοκέφαλοι… Ήταν η δεύτερη φορά που το έπαθα μέσα σε ένα τρίμηνο, οπότε έπρεπε να πάω να κάνω κάποιες προληπτικές εξετάσεις. Δόξα τον Θεό είναι όλα καλά και αυτό που είπα στο Instagram το εννοώ. Μην πιέζεστε, μην αγχώνεστε και το πιο σημαντικό να προσέχετε τους εαυτούς σας». Η τρέχουσα, μάλιστα, είναι και η τελευταία εβδομάδα που η Κατερίνα Καινούργιου θα βρίσκεται στον αέρα του OPEN με το «Ευτυχείτε» για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Η μέρα που έλειψε

Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε εισαγωγή γιατί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει μια σειρά εξετάσεων» ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής στο OPEN.

«Είναι μια δύσκολη Παρασκευή, η τελευταία του Ιουνίου γιατί δεν είναι κοντά μας η Κατερίνα. Είναι μια χαρά, ένιωσε μια αδιαθεσία.Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε εισαγωγή γιατί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Έγινε στις 4.30 το πρωί αλλά επειδή μιλήσαμε, δόξα τω Θεώ, είναι καλά. Αν το θέλει κι επιτρέπεται, μπορεί να μιλήσουμε αργότερα τηλεφωνικά. Περαστικά και την περιμένουμε με αγάπη», είπε ο Γρηγόρης Γκουνάρας στην έναρξη της εκπομπής.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου συμπλήρωσε:«Πολύ καλά έκα

νε και πήγε αφού ένιωσε μια δύσπνοια. Έπρεπε να πάει να δει τι της συμβαίνει. Δεν έχει καμία σχέση με κορονοϊό». Έτσι, η εκπομπή ξεκίνησε κανονικά, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Γιάννη Πουλόπουλο και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου να σχολιάζουν τα θέματα της επικαιρότητας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments