Lifestyle

Survivor spoiler 28/6: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την πρώτη κατάταξης

Survivor spoiler 28/6: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την πρώτη κατάταξης
Survivor spoiler 28/6: Το ενδιαφέρον κορυφώνεται λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό...

Μετά τη χθεσινή αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου η αγωνία κορυφώνεται στο Survivor 7 ημέρες. Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι στην τελική τετράδα, ωστόσο ένας από αυτούς δεν θα φτάσει στον μεγάλο τελικό της 5ης Ιουλίου στο κλειστό του Γαλατσίου και θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε ανακοινώσεις που συγκίνησαν τους παίκτες, αλλά και σε  ανακοινώσεις για τους αγώνες κατάταξεις που ξάφνισαν τους παίκτες.

Ο παρουσιαστής του Survivor είπε στους παίκτες ότι μόλις τελειώσουν όλα και αναχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο και την παραλία, που βρίσκονται 6 μήνες, το πρώτο μέλημα της παραγωγής θα είναι να συναντηθούν όλοι με τις οικογένειες τους!

Η εβδομάδα ξεκινάει με τον πρώτο αγώνα κατάταξης. Οι τέσσερεις παίκτες θα ριχτούν στον στίβο μάχης για να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Σύμφωνα με τις διαρροές ο Σάκης θα είναι αυτός που θα κερδίσει και πάλι, σε ένα ντέρμπι με τον Ηλία να βγαίνει δεύτερος και να προστατεύεται

Οι δύο παίκτες που θα έχουν την καλύτερη επίδοση στους αγώνες κατάταξης θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό του ΣΚΑΪ. Οι υπόλοιποι δύο θα τεθούν σε ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν οι αγώνες θα έχουν και μεγάλα έπαθλα για τους νικητές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments