Πολιτική

Νίκος Παππάς: Ολοκληρώνονται την Τρίτη οι εργασίες της προανακριτικής

Νίκος Παππάς: Ολοκληρώνονται την Τρίτη οι εργασίες της προανακριτικής
Νίκος Παππάς: Συνεδριάζει την Τρίτη η προανακριτική επιτροπή της Βουλής, η οποία διερευνά αδικήματα που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην υπουργό, κατά την άσκηση των καθηκόντων του για υπόθεση τηλεοπτικών αδειών το 2016.

Με θέμα τη συζήτηση και την έγκριση του πορίσματός της, συνεδριάζει την Τρίτη, στις 11 το πρωί, η προανακριτική επιτροπή της Βουλής, η οποία διερευνά αδικήματα που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην υπουργό Νικ. Παππά κατά την άσκηση των καθηκόντων του (υπόθεση τηλεοπτικών αδειών 2016). Η προανακριτική ξεκίνησε στις 7 Απριλίου, ενώ σημείωμα με συμπληρωματικά στοιχεία απέστειλε στις 18 Ιουνίου ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καλογρίτσας είχε στείλει εξώδικο στον πρώην υπουργό τον Απρίλιο.

Τις τελευταίες ημέρες, οι εισηγητές των κομμάτων, που συμμετέχουν στην προανακριτική επιτροπή, επεξεργάζονται τις προτάσεις των πορισμάτων τους, οι οποίες αναμένεται να κατατεθούν έως σήμερα το μεσημέρι στη γραμματεία της επιτροπής. Οι προτάσεις αυτές θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Τρίτης 29 Ιουνίου, οπότε και αναμένεται να εγκριθεί το τελικό πόρισμα «κατά πλειοψηφία».

Το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής, οι εργασίες της οποίας άρχισαν στις 7 Απριλίου, εκτιμάται ότι θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments