Πολιτική

Τσοχατζόπουλος: Τι λέει το Λαϊκό για την υγεία του

Τσοχατζόπουλος: Τι λέει το Λαϊκό για την υγεία του
Τσοχατζόπουλος: Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Στο στο Λαϊκό Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, εδώ και περίπου ένα μήνα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ. Είχε παράσει άλλη μία κρίση με την υγεία του το 2020.

Τσοχατζόπουλος: Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΓΝΑ Λαϊκό

Σχετικά με ανάρτηση σε κοινωνικά δίκτυα που αφορά στον νοσηλευόμενο στο ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ κ. Άκη Τσοχατζόπουλο, από την διοίκηση του Νοσοκομείου διευκρινίζονται τα εξής: Ο κ. Τσοχατζόπουλος νοσηλεύεται από 1/6/2021 κλινήρης στο ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ, έχοντας εκτεταμένες κατακλίσεις. Τσοχατζόπουλος

Την 27/621/, περί ώρα 12:30 παρουσία της συζύγου του, είχε μεγάλη αιμορραγική κένωση. Αμέσως ειδοποιήθηκε το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε η Διοίκηση του Νοσοκομείου. Το νοσηλευτικό προσωπικό παρέσχε άμεση φροντίδα στον ασθενή και δόθηκαν οι ανάλογες οδηγίες από το ιατρικό προσωπικό. Ανάλογο περιστατικό συνέβη και δεύτερη φορά, με την ίδια άμεση αντιμετώπιση. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς πλέον είναι σταθερή.

Τσοχατζόπουλος: Η καταγγελία της Βίκης Σταμάτη

Σε καταγγελία προχώρησε νωρίτερα η σύζυγός του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Facebook φωτογραφίες που δείχνουν τον πρώην υπουργό με αίματα στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Το νοσοκομείο με ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι η κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι πλέον είναι σταθερή.

Η Βίκυ Σταμάτη ζητούσε την παρέμβαση του πρωθυπουργού καταγγέλλοντας πως «αυτός και οι πράκτορές του», όπως σημείωνε χαρακτηριστικά, οδήγησαν τον άλλοτε πανίσχυρο υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ σε αυτή την κατάντια.

Τσοχατζόπουλος: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Έλληνας πολιτικός μηχανικός και πρώην πολιτικός, υπήρξε για πολλά χρόνια βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ με συνεχείς παρουσίες σε κυβερνήσεις από το 1981 μέχρι και το 2004, ενώ το 1996 έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του πρωθυπουργού ύστερα από την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Στις 11 Απριλίου 2012 συνελήφθη με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και στις 7 Οκτωβρίου του 2013 καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών, με την ποινή του να μειώνεται αργότερα σε 19 χρόνια. Στις αρχές του 2017, πριν από τρία χρόνια, αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους, ενώ με γραπτή δήλωσή του επέμεινε ότι η δίωξή του ήταν «καθαρά πολιτική» και ανέφερε ότι θα το αποδείξει «με στοιχεία πέραν πάσης αμφισβήτησης» κατηγορώντας άλλους πολιτικούς συναδέλφους του.

Στις 31 Οκτωβρίου του 2017, έπειτα από απόφαση του πενταμελούς εφετείου κακουργημάτων, ο Άκης Τσοχατζόπουλος οδηγήθηκε και πάλι στην φυλακή αλλά επικαλούμενος προβλήματα υγείας αποφυλακίστηκε στις 2 Ιουλίου του 2018.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments