Ελλάδα

Αγγλικά Πανελλήνιες 2021: Τα θέματα που έπεσαν

Αγγλικά Πανελλήνιες 2021: Τα θέματα που έπεσαν
Αγγλικά Πανελλήνιες 2021: Ημέρα ειδικών μαθημάτων σήμερα για όλους τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων.

Πρώτη μέρα ειδικών μαθημάτων σήμερα (29/6) για τις Πανελλήνιες 2021 και οι υποψήφιοι εξετάστηκαν πάνω στα Αγγλικά. Να θυμίσουμε ότι εγκύκλιος που εκδόθηκε από το υπουργείο Παιδείας και εστάλη στους Διευθυντές Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, περιέχει τις ρυθμίσεις αναφορικά με την χρήση των ταυτοτήτων των υποψηφίων για να γίνουν δεκτοί στις εξετάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη 30 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Γερμανικά και την Πέμπτη 30 Ιουνίου το Ελεύθερο Σχέδιο, με τους μαθητές να προσέρχονται στις αίθουσες στις 8:30. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων ολοκληρώνονται στις 9 Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης:

  • μέχρι τις 08:00 για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08:30,
  • μέχρι τις 09:30 για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00
  • μέχρι τις 16:00 για το μάθημα με ώρα εξέτασης 16:30 και
  • μέχρι τις 12:00 για το μάθημα με ώρα εξέτασης 12:30

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:

  • των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις ώρες,
  • των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι ώρες,
  • του ειδικού μαθήματος «Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων» είναι περίπου είκοσι λεπτά.
  • για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί 2΄ με 6΄ λεπτά για κάθε υποψήφιο.
  • για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη και Γνώση», η εξέταση στο αντικείμενο της Μουσικής Αντίληψης έχει διάρκεια 30′ λεπτών, ενώ η εξέταση στο αντικείμενο της Μουσικής Γνώσης έχει διάρκεια 2 ωρών.

Υπενθυμίζεται, ότι η προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) για το ακαδημαϊκό έτος 2021-22 είναι μέχρι και την Τετάρτη 7-7-2021.

Τα θέματα των Αγγλικών

Τι προβλέπεται αν κάποιος αντιγράφει

Εφόσον οι επιτηρητές διαπιστώσουν ότι κάποιος εξεταζόμενος δολιεύεται τις εξετάσεις ή δε συμμορφώνεται προς τις υποδείξεις τους ή παρενοχλεί τους λοιπούς εξεταζόμενους, αφαιρούν το τετράδιο από τον υποψήφιο και ενημερώνουν αμέσως τον πρόεδρο της Επιτροπής Ε.Κ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος παραμένει εντός της αίθουσας μέχρι να αποφασίσει σχετικά η Επιτροπή Ε.Κ.

Όσον αφορά στην υποδομή ΣΑΜ, οι ίδιοι οι πρόεδροι των Επιτροπών Ε.Κ. μεριμνούν, ώστε: – ο εξοπλισμός του ΣΑΜ να μην χρησιμοποιείται για καμία άλλη εργασία, εκτός αυτής της μετάδοσης θεμάτων.

Καθημερινά, μετά το πέρας των εξετάσεων, θα πρέπει να απενεργοποιείται στο σύνολό του (router, PC εκτυπωτής). Σε καμία περίπτωση το USB dongle δεν θα πρέπει να παραμένει συνδεδεμένο πάνω στο router προς αποφυγή άσκοπης κατανάλωσης δεδομένων. Δεν θα πρέπει να γίνονται επεμβάσεις στο λογισμικό που διαθέτει, χωρίς την πρότερη ενημέρωση των τεχνικών υποστήριξης του συστήματος στο ΥΠΑΙΘ. Πανελλαδικές Εξετάσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments