Lifestyle

Χάλι Μπέρι: Οι topless εμφανίσεις της ηθοποιού φέρνουν ίλιγγο

Χάλι Μπέρι: Οι topless εμφανίσεις της ηθοποιού φέρνουν ίλιγγο
Χάλι Μπέρι: Η καταξιωμένη ηθοποιός είναι η απόδειξη ότι όταν από μικρή γυμνάζεσαι και τρέφεσαι σωστά, φθάνεις 54 και μπορεί να έχεις σώμα 20χρονης.

Η Χάλι Μπέρι είναι η απόδειξη ότι όταν από μικρή γυμνάζεσαι και τρέφεσαι σωστά, φθάνεις 54 και μπορεί να έχεις σώμα 20χρονης

Η καταξιωμένη ηθοποιός μοιράστηκε με τους 6,5 εκατομμύρια followers της μία topless φωτογραφία και τα χέρια της είναι απίστευτα γραμμωμένα.

«Το να αγαπάς τον εαυτό σου δεν είναι εγωισμός»

«Στη φωτογραφία η Χάλι Μπέρι φοράει μόνο ένα λευκό φαρδύ παντελόνι και είναι σαν να αγκαλιάζει τον εαυτό της. Στην ανάρτησή της γράφει “Το να αγαπάς τον εαυτό σου δεν είναι ποτέ εγωισμός».

Πριν από λίγες μέρες η Χάλι Μπέρι έγινε 54 ετών και ανέβασε μία εξαιρετική φωτογραφία στην οποία κάνει σκέιτμπορντ με το μπικίνι της και ένα μακό, ενώ ανέβασε κι ένα βίντεο στο οποίο φοράει ένα εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι στην παραλία.

Η Χάλι Μπέρι σε ρόλο δικηγόρου

Πριν από λίγες μέρες η Χάλι Μπέρι κατέθεσε αίτηση να εκπροσωπήσει τον εαυτό της στο δικαστήριο με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του 6χρονου γιου της Μασέο. Ενώ έχει χωρίσει με τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ από το 2015, δεν έχει τελειώσει η διαδικασία για την επιμέλεια του παιδιού. Η Χάλι Μπέρι έχει και μία 12χρονη κόρη, τη Νάλα, με τον Γκάμπριελ Όμπρι.

Μια ακόμα topless φωτογραφία με μια διάφανη φούσταστα χρώματα του Pride, με τα καυτά οπίσθια της να φαίνονται καθαρά, ήρθε να ταράξει τα νερά. Η Χάλι Μπέρι ήταν κι αυτή ανάμεσα στους celebrities, που γιόρτασαν τον μήνα του Pride και έστειλε το δικό της υποστηρικτικό μήνυμα προς τιμήν της διαφορετικότητας. Στην λεζάντα της φωτογραφίας της, η Χάλι Μπέρι έστειλε στο κοινό της το πιο δυνατό μήνυμα, δείχνοντας την απόλυτη στήριξή της προς την LGBTQ+ κοινότητα. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Η αγάπη είναι ΠΑΝΤΑ η απάντηση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments