Nέα της αγοράς

FlexCar: Στα 50 εκατομμύρια ευρώ ο νέος γύρος χρηματοδότησης

FlexCar: Στα 50 εκατομμύρια ευρώ ο νέος γύρος χρηματοδότησης
FlexCar: Η εταιρεία FlexCar ανακοινώνει την επένδυση 50 εκατομμυρίων ευρώ από διεθνή και Ελληνικά Venture Capital Funds και διεθνείς θεσμικούς επενδυτές.

Την επένδυση 50 εκατομμυρίων ευρώ από διεθνή και ελληνικά Venture Capital Funds και διεθνείς θεσμικούς επενδυτές ανακοίνωσε η εταιρεία Flexcar. Ακόμη νέα διάκριση σημείωσε η EveryPay.

FlexCar: Που θα επενδυθούν τα χρήματα

Τα 50 εκατ. ευρώ θα επενδυθούν εξ ολοκλήρου για την ανάπτυξη της εταιρείας σε Ελλάδα και εξωτερικό και τη αγορά οχημάτων. Επιπλέον, στόχος της FlexCar είναι να επενδύσει σε ταλαντούχους Έλληνες πτυχιούχους που μοιράζονται κυρίως κοινές αρχές και αξίες με την εταιρεία, επιθυμούν να είναι δυναμικά μέλη μιας δραστήριας ομάδας και εξειδικεύονται σε τομείς όπως η εξυπηρέτηση πελατών, η τεχνολογία, τα οικονομικά ή απλά λατρεύουν τα αυτοκίνητα και έχουν διάθεση να μάθουν και να εξελιχθούν. FlexCar

Μέχρι το τέλος του 2021 η εταιρεία θα απασχολεί περισσότερα από 100 στελέχη σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ το πλάνο ανάπτυξης περιλαμβάνει επιπλέον 200 προσλήψεις μέσα στο 2022. Στα άμεσα πλάνα είναι η δημιουργία ενός διεθνούς FlexCar hub στην Ελλάδα, το οποίο θα απαρτίζεται από νέους πτυχιούχους Έλληνες οι οποίοι θα υποστηρίζουν την εκτός συνόρων ανάπτυξη της εταιρείας στους τομείς του μάρκετινγκ, της τεχνολογίας και των χρηματοοικονομικών.

FlexCar: Τι δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας

“Αυτό που μας ξεχωρίζει στη FlexCar είναι οι άνθρωποί μας, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την εταιρεία, ικανοποιώντας χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες, δημιουργώντας δίκαιες και επιτυχημένες συνεργασίες με βάση πάντα τον ανθρώπινο παράγοντα και τη δημιουργία θετικού αποτυπώματος στην κοινωνία. Χάρη στην φανταστική ομάδα της FlexCar, έχουμε καταφέρει να έχουμε χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο και κύριο μέλημά μας είναι η ομάδα μας να μεγαλώνει συνεχώς, ενώ παράλληλα οι άνθρωποί μας εξελίσσονται τόσο σε ανθρώπινο όσο και επαγγελματικό επίπεδο και είναι καθημερινά χαμογελαστοί” δήλωσε εκπρόσωπος της FlexCar.

FlexCar

“Είμαστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι, καθώς η εύρεση τόσο σημαντικών κεφαλαίων και η προσέλκυση τόσο σημαντικών διεθνών επενδυτών, που είναι πρωτοφανές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα για Ελληνική εταιρεία, δικαιώνει τις καθημερινές προσπάθειες όλης της ομάδας της FlexCar. Σίγουρα στη μεγάλη αυτή επιτυχία της εταιρείας συνέβαλε η σταθερότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην Ελληνική οικονομία η οποία έχει ωθήσει αρκετούς σημαντικούς επενδυτές να δείξουν ενδιαφέρον για εταιρείες που ξεκινούν από την Ελλάδα και έχουν παγκόσμιες φιλοδοξίες, αλλά κυρίως το εκπληκτικό ταλέντο των Ελλήνων που απαρτίζουν όλη την ομάδα της FlexCar.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments