Lifestyle

Black Widow: Δεν θα ξαναπαίξει η Σκάρλετ Γιόχανσον

Black Widow: Δεν θα ξαναπαίξει η Σκάρλετ Γιόχανσον
Black Widow: Την απόφαση να μην ξαναπαίξει στον συγκεκριμένο ρόλο έλαβε η πασίγνωστη ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον.

Αν και σε λίγες μέρες η ταινία Black Widow, αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, η Σκάρλετ Γιόχανσον ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει ξανά σε αυτό το ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα στις 8 Ιουλίου 2021 καταφθάνει στις Ελληνικές αίθουσες η πολυαναμενόμενη σόλο ταινία με κεντρική ηρωίδα την Black Widow – Σκάρλετ Γιόχανσον. Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι η εμφάνιση της Γιόχανσον ως Black Widow θα είναι και η τελευταία της στο ρόλο αυτό αλλά και στο σύμπαν των υπερηρώων της Μάρβελ.

Το κύκνειο άσμα

Όπως γράφει το flix.gr, για πάνω από μια δεκαετία το όνομα της Σκάρλετ Γιόχανσον ή Τζοχάνσον είναι συνδεδεμένο με εκείνο της Νατάσα Ρόμανοφ (Black Widow). Η Τζοχάνσον έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο «Iron Man 2» το 2010, μια εισαγωγή που η ίδια πλέον θεωρεί πως θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη, πολύ πριν οι Κρις Εβανς, Μαρκ Ράφαλο, Τζέρεμι Ρένερ και οι υπόλοιποι Εκδικητές – Avengers κάνουν την εμφάνισή τους.

Η ταινία «Black Widow» σε σκηνοθεσία της Κέιτ Σόρτλαντ θα είναι και το “κύκνειο άσμα” της Τζοχάνσον αλλά μάλλον όχι και του ίδιου του χαρακτήρα, στο MCU οπότε είναι λογικό για την ίδια να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια της Marvel αλλά και να έχει ένα γλυκόπικρο συναίσθημα για να την αποχώρησή της.

“Είχα μια υπέροχη δεκαετία δουλεύοντας με την οικογένεια της Marvel”

«Νομίζω πως είναι γλυκόπικρο. Είχα μια υπέροχη δεκαετία δουλεύοντας με την οικογένεια της Marvel. Θα μου λείψει που δεν θα του βλέπω κάθε 18 μήνες ή δυο χρόνια, σαν αυτές τις στιγμές που ανυπομονούσα πάντα να έρθουν. Αλλά αισθάνομαι αρκετά υπερήφανη για αυτή την ταινία και νομίζω πως είναι υπέροχο που αποχωρώ δυναμικά.

Αυτή η ταινία είναι τόσο διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη ταινία της Marvel που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, οπότε ναι… όπως είπα, είναι γλυκόπικρο», εξήγησε η Τζοχάνσον μιλώντας στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America». Η Σκάρλετ Γιόχανσον πριν λίγες μέρες δημοσιοποίησε και το πόσο δυσαρεστημένη αισθάνεται με την υπερ-σεξουαλικοποίηση της Black Widow στο φιλμ «Iron Man 2».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments