Lifestyle

Chiara Ferragni: Διακοπές στην Ελλάδα τέλος

Chiara Ferragni: Διακοπές στην Ελλάδα τέλος
Chiara Ferragni: Είπε «αντίο» στην Ελλάδα η γνωστή influencer

Στην Ελλάδα για διακοπές βρέθηκε η διάσημη Ιταλίδα influencer Chiara Ferragni , όπως ήταν ήδη γνωστό και χάρισε στους εκατομμύρια followers της και μια ολόγυμνη πόζα της από το ντους του ξενοδοχείου όπου διέμεινε. Η Ιταλίδα fashion blogger και επιχειρηματίας του The Blonde Salad,είναι σύζυγος του Ιταλού ράπερ, Fedez, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Η Chiara Ferragni ταξίδεψε από το Μιλάνο με προορισμό την ελληνική πρωτεύουσα, με σκοπό την προώθηση της συνεργασίας της με τη Nespresso και την κυκλοφορία μιας συλλεκτικής σειράς προϊόντων.

Η influencer αποχαιρέτησε την Ελλάδα, την Δευτέρα (28/6) με μια άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Η Chiara Ferragni αναστατώνει τον πληθυσμό της Ελλάδας αφού απολαμβάνει την παρουσία της στην χώρα. Το ταξίδι της στην Ελλάδα θέλησε να μοιραστεί με τους 24 εκατομμύρια followers της στο instagram, η διάσημη influencer, Chiara Ferragni.

Η Ιταλίδα instagrammer, άφησε για λίγο πίσω το Μιλάνο και απόλαυσε τις ομορφιές της Ελλάδας, και πιο συγκεκριμένα της Αθήνας, μιας και εκεί απολαμβάνει τις χαλαρές της στιγμές σε πολυτελές ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Η γνωστή influencer βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους. Μάλιστα στις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Βίκυ Καγιά έσπευσε να αφήσει το σχόλιο της,καλωσορίζοντας αναφέροντας τα εξής: «Καλώς ήρθες,αγαπημένη! Θα σε δώ σύντομα».

Η παγκοσμίου φήμης digital entrepreneur Chiara Ferragni αποφάσισε να αφήσει για λίγες ημέρες το Μιλάνο και να απολαύσει τις ομορφιές της Ελλάδας. Αφορμή στάθηκε η συνεργασία της με τη Nespresso καθώς η διάσημη influencer βάζει τη δημιουργική της πινελιά στις τελευταίες limited edition συλλογές της εταιρίας premium καφέ.

Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρου του διαδικτύου Μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό και την αγάπη της για την Ελλάδα, η Chiara από χθες που έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος δε σταμάτησε ούτε λεπτό να βγάζει φωτογραφίες και να τις ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως έχει γίνει γνωστό ηΙταλίδα digital entrepreneur συνεργάζεται με τη Nespresso για να προσφέρουν καφέ με στιλ φέτος το καλοκαίρι. Η συνεργασία τους περιλαμβάνει μια σειρά από ενέργειες, από την κυκλοφορία της limited edition συλλογής έως αποκλειστικές εκδηλώσεις, μέχρι συνταγές καφέ εμπνευσμένες από το καλοκαίρι και πρόσβαση στα παρασκήνια.

Η Chiara δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της που βρίσκεται στην Ελλάδα. Χθες μάλιστα -μέσα στα πολλά videos που ανέβασε στο Instagram- ήταν και το δωμάτιο στο οποίο διαμένει στη Βουλιαγμένη.Ο ενθουσιασμός της πραγματικά, όπως μπορείς να δεις κι εσύ, δεν κρύβεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments