Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίες της με μαγιό «κολάζουν»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίες της με μαγιό «κολάζουν»
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μετά την αλλαγή στο σώμα της με την απώλεια κιλών έχει βαλθεί να «τρελάνει» κόσμο με τις φωτογραφίες με μαγιό που ανεβάζει.

Ακόμα μερικές, καυτές, φωτογραφίες με την αδυνατισμένη της σιλουέτα ανέβασε στα social media η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία απολαμβάνει το σώμα της, ειδικά τώρα που πέτυχε τον στόχο της να χάσει κιλά. Η παρουσιάστρια αυτή τη φορά φόρεσε τα πιο μικρά μπικίνι που αναδεικνύουν τις αναλογίες της και πόζαρε στο φακό με φόντο τη θάλασσα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι φανερά ανανεωμένη και φροντίζει να δείχνει με καμάρια την αλλαγή στο σώμα της έπειτα από την απώλεια των περιττών κιλών. Η παρουσιάστρια είναι (σχεδόν) κάθε μέρα στην παραλία για μπάνιο στη θάλασσα και ενημερώνει τους followers της με φωτογραφία που διαγράφονται οι τέλειες αναλογίες, ενώ τα μικροσκοπικά μπικίνι κρύβουν μόνο τα απαραίτητα.

Στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει αναρτήσει φωτογραφίες της με μαγιό καθώς απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της βουτιές στη πλαζ της Βουλιαγμένης και είναι πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά. 

Τα μικρά μπραζίλ και στρινγγκ μαγιό που φοράει κάνουν τα οπίσθιά της να φαίνονται υπερήφανα και να κολάζουν και τον πιο εγκρατή άνδρα…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments