Αθλητισμός

Άννα Κορακάκη: Θα κρατήσω περήφανα τη σημαία μας ψηλά

Άννα Κορακάκη: Θα κρατήσω περήφανα τη σημαία μας ψηλά
Άννα Κορακάκη: Η Ολυμπιονίκης μίλησε για τον ορισμό της ως σημαιοφόρο στην αποστολή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε πως ο Πετρούνιας και η Κορακάκη, αναμένεται να είναι οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 που πρόκειται να γίνουν στο Τόκιο. Να θυμίσουμε πως οι ειδικοί στο Τόκιο έχουν συστήσει πολύ αυστηρά μέτρα κατά του κορωνοϊού, ακριβώς για να μην υπάρξει διασπορά.

Ειδικότερα, η Άννα Κορακάκη ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς της την ΕΟΕ, που την επέλεξε να κρατήσει την Ελληνική σημαία -μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια- στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, δίνοντας της έτσι την ευκαιρία να ζήσει αυτό το όνειρο!

Η ανάρτηση της Κορακάκη

“Σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες!!! Πόσες φορές τα δάκρυα στο βάθρο «μούσκεψαν» το εθνόσημο που βρίσκεται αριστερά, στη θέση της καρδιάς!

Μπαίνοντας στο στάδιο, θα κρατήσω περήφανα τη σημαία μας ψηλά, πολύ ψηλά, όπως της αξίζει! Η ιστορική αυτή είσοδος στο στάδιο, θα γίνει με τον τεράστιο αθλητή μας στο πλευρό μου @eleftherios_petrounias !

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όσους ανθρώπους στην Ολυμπιακή Επιτροπή με αξιώνουν να ζήσω και αυτό το όνειρο! Το μόνο που σίγουρα δεν θα καταφέρω όσο βρίσκομαι στον αθλητισμό, είναι να τους εκφράσω απόλυτα την ευγνωμοσύνη μου για όλες αυτές τις στιγμές που έχω ζήσει!”

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στη συνεδρίαση της Ολομέλειας αποφάσισε ομόφωνα Σημαιοφόροι για την Ελλάδα στην Τελετή Εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων »Τόκιο 2020» να είναι οι Ολυμπιονίκες Αννα Κορακάκη (σκοποβολή) και Λευτέρης Πετρούνιας (γυμναστική).

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που την ελληνική σημαία θα κρατήσουν δύο αθλητές, ακολουθώντας τη σχετική απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στο πλαίσιο της Ισότητας των Φύλων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments