Ελλάδα

Χανιά: Νέες πληροφορίες για την εξαφάνιση της 29χρονης

Χανιά: Νέες πληροφορίες για την εξαφάνιση της 29χρονης
Χανιά: Συνεχίζονται δίχως σταματημό οι έρευνες για τον εντοπισμό της 29χρονης Γαλλίδας στα Χανιά.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης της 29χρονης Γαλλίδας στα Χανιά. Υπενθυμίζεται πως από χθες έχει εκδοθεί missing alert, από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Χανιά: Δε σταματούν λεπτό οι έρευνες

Δεκάδες διασώστες συνεχίζουν «χτενίζουν» την περιοχή μεταξύ του ακρωτηρίου Κριός και του Ελαφονησιού στους Δήμους Καντάνου Σελίνου και Κισσάμου αναζητώντας κάποιο ίχνος της 29χρονης Γαλλίδας. Τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν στις 24 Ιουνίου. Χανιά

Η 29χρονη Γαλλίδα ήρθε μόνη της για διακοπές στην Κρήτη. Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στον Κριό, ενώ στην τελευταία επικοινωνία που είχε από το κινητό της με μια φωτογραφία την οποία ανέβασε σε ομάδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης «δήλωνε» πως ήταν στο Ελαφονήσι. Η 29χρονη πήγε με αυτοκίνητο μέχρι τον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με πεζοπορία προς το Ελαφονήσι. Σε κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία ανέφερε πως περπατούσε τρεις ώρες.

Χανιά: Η τελευταία επικοινωνία με τους γονείς της

Η 29χρονη επικοινώνησε τελευταία φορά με τους γονείς της στη Γαλλία στις 24 Ιουνίου, λέγοντας πως σκοπεύει να επισκεφθεί το Ελαφονήσι και έκτοτε δεν έχει δώσει άλλα σημεία ζωής. Οι γονείς της ανησύχησαν και ενημέρωσαν τις γαλλικές Αρχές, οι οποίες με την σειρά τους ενημέρωσαν τις ελληνικές και δόθηκε το σήμα για έναρξη των ερευνών στις οποίες συμμετέχουν πυροσβέστες από την Κίσαμο, αστυνομικοί και εθελοντές διασώστες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από την Κρήτη για την πατρίδα της στις 28 του μήνα, κάτι το οποίο δεν έγινε, γεγονός που εντείνει την ανησυχία. Ακόμη, είχε κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας στο οποίο δεν πήγε ποτέ, γεγονός που προβληματίζει τις Αρχές. Χανιά

Χανιά: Βρέθηκε το αυτοκίνητό της

Μέσα στο αυτοκίνητό της, βρέθηκε συσκευή GPS και βαλίτσα στο πορτμπαγκάζ, ενώ τα ευρήματα εξετάζονται από τις Αρχές. Σε δηλώσεις του, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Βερυκοκίδης, ανέφερε ότι το τελευταίο στίγμα από το κινητό της δόθηκε από την περιοχή του Ελαφονησίου, τις πρωινές ώρες της 24ης Ιουνίου.

Στο σημείο της αναζήτησης και συγκεκριμένα στο Κεδρόδασος, εντοπίστηκε από λουόμενους ένα smart watch με strass, άρα γυναικείο, που πιθανώς ανήκε στην 29χρονη. Τη Γαλλίδα αναζητά η Πυροσβεστική, σκάφος του Λιμενικού από την Παλαιόχωρα, τέσσερις ομάδες εθελοντών, η αστυνομία ενώ χρησιμοποιούνται drones αλλά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ενώ έχει πετάξει και αστυνομικό ελικόπτερο που χτενίζει την περιοχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments