Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: Επίσημα στο Mega

Ελεονώρα Μελέτη: Επίσημα στο Mega
Ελεονώρα Μελέτη: Ανακοινώθηκε επισήμως η μεταγραφή της παρουσιάστριας στο κανάλι του Mega.

Στο Mega θα συνεχίσει την τηλεοπτική της καριέρα η Ελεονώρα Μελέτη, αφού ανακοινώθηκε επισήμως από το «μεγάλο» κανάλι.

Η ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει: «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Ελεονώρα Μελέτη στο δυναμικό του. Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να αποτελέσει μέλος της μεγάλης ομάδας του MEGA.

Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα Μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια γεμάτη και δημιουργική σεζόν.».

Οι νέοι συνεργάτες της

Τα δύο άτομα που έχουν ήδη ακουστεί και είναι ο Κώστας Τσουρός -που τώρα ακόμα βρίσκεται στη Ναταλία Γερμανού- και η Φλορίντα Πετρουτσέλι με την οποία η Ελεονώρα συνδέεται και με συγγενικούς δεσμούς αφού είναι κουμπάρες.

Το τρίτο πρόσωπο όμως δεν είναι μέχρι στιγμής γνωστό και ήρθε η ώρα να σας το αποκαλύψουμε. Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr στο team της εκπομπής της Ελεονώρας θα βρίσκεται ο Θανάσης Πάτρας. Ένας πολύ καλός επαγγελματίας του χώρου που όπως είπε ο ίδιος μπήκε στη Φάρμα για να δώσει μια επανέναρξη στην καριέρα του και όπως φαίνεται το πέτυχε. Και όπως γνωρίζουμε η συμφωνία έχει ήδη κλείσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments