Πολιτική

Μήνυμα Μητσοτάκη προς τους πολίτες: Να εμβολιαστείτε όλοι

Μήνυμα Μητσοτάκη προς τους πολίτες: Να εμβολιαστείτε όλοι
Μήνυμα Μητσοτάκη προς τους πολίτες: Να εμβολιαστείτε όλοι

«Να εμβολιαστείτε όλοι» ήταν η προτροπή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες, και ειδικά τους νέους, αμέσως μετά την τελετή κατάθεσης στεφάνου στο μνημείο της Δράμας για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης. Στο ίδιο μήκος κύμας, σήμερα (1/7) το πρωί, η καθηγήτρια παιδικής λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής ειδικών Βάνα Παπαευαγγέλου δήλωσε πως «θα εισηγηθούμε άμεσα τον εμβολιασμό των παιδιών από 15 έως 17 ετών».

Ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε σε πεζοδρόμιο όπου ήταν συγκεντρωμένοι κάτοικοι της Δράμας ανάμεσά τους και αρκετοί νέοι. Τους χαιρέτισε, τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και είχε σύντομη συνομιλία μαζί τους όπου τους παρότρυνε με έμφαση «να εμβολιαστείτε όλοι». Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στη Στρατιωτική Λέσχη.

Προτροπή προς τους ανεμβολίαστους να μην αφήσουν να περάσει ανεκμετάλλευτο το καλοκαίρι, απηύθυνε και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, με δήλωση – ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οριζόντια μέτρα δεν θα ληφθούν ξανά για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι διεμήνυσε, εξηγώντας ότι τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας στο μέλλον «θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη». Παράλληλα, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά, τώρα έχει έρθει η ώρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, των επιχειρήσεων αλλά και της κοινωνίας των πολιτών να κάνουν το καθήκον τους και να πείσουν όσο περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν άμεσα.

Άκης Σκέρτσος
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments