Ελλάδα

Χρήστος Παππάς: Ποια είναι η γυναίκα που τον έκρυψε στο σπίτι της

Χρήστος Παππάς: Ποια είναι η γυναίκα που τον έκρυψε στο σπίτι της
Χρήστος Παππάς: Στα δικαστήρια οδηγήθηκε η 52χρονη γυναίκα που τον έκρυβε στο σπίτι της.

Στις φυλακές Δομοκού μεταφέρεται αυτή τη στιγμή ο Χρήστος Παππάς, μετά από ένα πολύ σύντομα πέρασμα από το Εφετείο. Λίγα λεπτά μετά τη μια το μεσημέρι και η 52χρονη Ελληνοουκρανή που έκρυβε στο σπίτι της επί 9 μήνες, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Χρήστος Παππάς: Ποια είναι η γυναίκα που έκρυψε στο σπίτι της τον Χρήστο Παππά

Η γυναίκα αυτή πολιτογραφήθηκε Ελληνίδα το 2017. Είχε παντρευτεί αλλά ο σύζυγός της πέθανε πριν από λίγα χρόνια και σύμφωνα με τους κατοίκους της γειτονιάς στου Ζωγράφου, δεν ήταν πολύ ομιλητική και την έβλεπαν μόνο να βγάζει βόλτα το σκύλο της. Χρήστος Παππάς

Χρήστος Παππάς: Πως έγινε η σύλληψη

Σε σπίτι στην περιοχή του Ζωγράφου συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς. Ο πρώην βουλευτής που έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια φυλάκισης είχε καταφέρει να διαφύγει της σύλληψης, από τότε που βγήκε η απόφαση για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Χρήστος Παππάς

Μάλιστα στις 22 Οκτωβρίου του 2020, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μέσω του δικηγόρου του, είχε δηλώσει στις 22 Οκτωβρίου 2020 ότι δεν θα παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές, αρνούμενος να εκτίσει την ποινή του για την κατηγορία της διεύθυνσης της εγκληματικής οργάνωσης.

Χρήστος Παππάς

Χθες βράδυ συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και μια γυναίκα 52 ετών που έκρυβε τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, από τον περασμένο Οκτώβριο στο σπίτι της στου Ζωγράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ελληνίδα υπήκοο, με καταγωγή από την Ουκρανία, ομοϊδεάτισσα του υπ’ αριθμόν δύο της Χρυσής Αυγής, η οποία μάλιστα είχε ενεργό πολιτική δράση στον συγκεκριμένο χώρο. Η 52χρονη συνελήφθη για υπόθαλψη και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το σπίτι στο οποίο τον έκρυβε, τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου 24 στου Ζωγράφου. Μετά τη σύλληψή του, ο Χρήστος Παππάς οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής, στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ. Ο καταζητούμενος κρυβόταν λίγο πιο δίπλα από τη ΓΑΔΑ σε σπίτι στου Ζωγράφου, όπου η γυναίκα του παρείχε άσυλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments