Video

8 λέξεις σήμερα: Τι θα γίνει τη Παρασκευή 02/07

8 λέξεις σήμερα: Τι θα γίνει τη Παρασκευή 02/07
8 λέξεις σήμερα: Η Ναυσικά πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την επικείμενη βράβευση, αλλά και άλλο ένα χαρμόσυνο γεγονός έρχεται να προστεθεί στο ευχάριστο κλίμα.

Στις «8 λέξεις» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Ηλιάνα συλλαμβάνεται και ο Άκης σοκαρισμένος είναι σίγουρος πως κάποιο λάθος έχει γίνει.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ναυσικά πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την επικείμενη βράβευση, αλλά και άλλο ένα χαρμόσυνο γεγονός έρχεται να προστεθεί στο ευχάριστο κλίμα. Η παρέα της Κέρκυρας βρίσκει ξανά τις ισορροπίες της. Στο κανάλι πνέει αέρας ανανέωσης ενώ το κόμμα της Αναγέννησης αναβαθμίζεται. Ένας νέος έρωτας φουντώνει και σκορπίζει χαμόγελα και ένας δεύτερος έρωτας δημιουργείται ακαριαία και κεραυνοβόλα.

Κάποιοι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με τα λάθη τους και βιώνουν την προσωπική τους λύτρωση. Κάποιοι θα χαμογελάσουν και κάποιοι άλλοι θα έχουν την τύχη που τους αξίζει. Η ζωή θα αποφασίσει για μερικούς και κάποιοι άλλοι θα αποφασίσουν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους.

Η μέρα της βράβευσης φτάνει και η Ναυσικά υποδέχεται φίλους και συγγενείς στην πιο σημαντική στιγμή της καριέρας της. Πολλά ευτράπελα και άλλα τόσα συγκινητικά θα ζήσουν όλοι αυτή τη μέρα…

8 Λέξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος ΠαρτσαλάκηςΑπόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη Βάνα Δημήτριου και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.  svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments