Ελλάδα

Παρνασσός: Συναγερμός για αγνοούμενο αεροπτεριστή

Παρνασσός: Συναγερμός για αγνοούμενο αεροπτεριστή
Παρνασσός: Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό ενός 43χρονου άνδρα ο οποίος χάθηκε ενώ πετούσε με αερόπτερο από το πρωί του Σαββάτου.

Συναγερμός έχει σημάνει σε αστυνομία, πυροσβεστική και 7η ΕΜΑΚ, για τον αεροπτεριστή που αγνοείται στον Παρνασσό. Οι σωστικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό ενός 43χρονου Έλληνα που χάθηκε ενώ πετούσε με αερόπτερο από το πρωί του Σαββάτου. Υπενθυμίζουμε πως την ίδια στιγμή με το περιστατικό στον Παρνασσό, η πυροσβεστική συνεχίζει να δίνει την μάχη με τις φλόγες από το μεσημέρι του Σαββάτου ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην Κεφαλονιά.

Πως χάθηκε ο 43χρονος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport πρόκειται για 43χρονο Έλληνα, ο οποίος μαζί με έναν φίλο του πέταξε στις 10:30΄το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Αράχωβας. Παρνασσός

Ο φίλος του προσγειώθηκε κανονικά στο σημείο που έπρεπε στον Παρνασσό, δυστυχώς όμως ο δεύτερος αεροπτεριστής δεν έφτασε ποτέ στο σημείο και αγνοείται, αφού δεν απαντά όλες αυτές τις ώρες ούτε στο τηλέφωνο.

Παρνασσός

Παρνασσός: Οι έρευνες των αρχών

Λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι ενημερώθηκαν οι αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες στον Παρνασσό από αστυνομία, πυροσβεστική, ενώ κλήθηκε να συνδράμει και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments