Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Διάσημος Έλληνας η νέα σχέση της

Ιωάννα Τούνη: Διάσημος Έλληνας η νέα σχέση της
Ιωάννα Τούνη: Ο φωτογραφικός φακός της espressonews απαθανάτισε την Ιωάννα Τούνη και τον διάσημο Έλληνα σύντροφό της σε γνωστή παραλία της Νάξου.

Τις διακοπές της στη Νάξο απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks, μαζί με τον διάσημο Έλληνα που φημολογείται πως είναι η νέα της σχέση.

Οι φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τον ίδιο να αποφεύγει να απαντήσει σε ερωτήσεις αναφορικά με τη σχέση του με τη γνωστή περσόνα,

Ο φακός της espressonews  τους απαθανάτισε σε γνωστή παραλία της Νάξου, με την Ιωάννα Τούνη να είναι ιδιαιτέρως διαχυτική μαζί του.

Εκείνη, πάντως, έχει δηλώσει πως νέα της σχέση θα επιβεβαιώσει μόνο… με το δαχτυλίδι!

Ιωάννα Τούνη: Λίγα λόγια για την ίδια

Η Ιωάννα Τούνη έχει γεννηθεί στις 10 Αυγούστου 1993. Είναι μοντέλο και έγινε ευρέως γνωστή από την παρουσία της στην τηλεοπτική εκπομπή «My Style Rocks». Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στα παιδαγωγικά, έχει δουλέψει ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας και σπουδάζει σχέδιο μόδας. Η Ιωάννα Τούνη έχει κάνει δεκάδες φωτογραφήσεις.

Έχει γεννηθεί στις 10 Αυγούστου 1993. Είναι μοντέλο και έγινε ευρέως γνωστή από την παρουσία της στην τηλεοπτική εκπομπή «My Style Rocks».

Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στα παιδαγωγικά, έχει δουλέψει ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας και σπουδάζει σχέδιο μόδας.

Η Ιωάννα Τούνη έχει κάνει δεκάδες φωτογραφήσεις, ενώ είναι από τις πιο ενεργές Ελληνίδες στο  Instagram.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments