Ελλάδα

Sun για Γλυκά Νερά: Φοβόντουσαν ότι θα ρίξει το ελικόπτερο ο πιλότος

Sun για Γλυκά Νερά: Φοβόντουσαν ότι θα ρίξει το ελικόπτερο ο πιλότος
Sun για Γλυκά Νερά: Νέο δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας για την πολύκροτη υπόθεση.

Συνεχίζει να κρατά το ενδιαφέρον των μέσων της Αγγλίας για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά από το σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Η εφημερίδα The Sun σε πρόσφατο άρθρο της υποστήριξε πως ο 32χρονος ήταν μπλεγμένος σε κύκλωμα με ναρκωτικά, ενώ η Daily Mail, έφερε στο φως ένα κρυφό ημερολόγιο της άτυχης Κάρολαϊν.

Sun για Γλυκά Νερά: Νέο δημοσίευμα για τον πιλότο

«Επικίνδυνος άνθρωπος: Οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν τον σύζυγό της Κάρολαϊν Κράουτς με ελικόπτερο υπό το φόβο μην προσπαθήσει να το ρίξει για να αυτοκτονήσει». Αυτός είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της Sun για τα Γλυκά Νερά. Sun για Γλυκά Νερά

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι αστυνομικοί που την ημέρα που γινόταν το μνημόσυνο για την άτυχη Κάρολαϊν πήγαν στην Αλόννησο για να πάρουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αρνήθηκαν να τον μεταφέρουν στην Αθήνα με το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. που είχε μεταβεί στο νησί γιατί φοβήθηκαν ότι ο 33χρονος ήταν ικανός να το ρίξει για να αυτοκτονήσει. Επικαλούμενη αστυνομικό, η Sun αναφέρει πως οι αρχές είναι καταλάβει πως είχαν να κάνουν με έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».

Sun για Γλυκά Νερά: Η επιχείρηση μεταφοράς του πιλότου στην Αθήνα

Η επιχείρηση για τη μεταφορά του Αναγνωστόπουλου στην Αθήνα «ήταν σχεδιασμένη έως την τελευταία λεπτομέρεια. Δεν θα ρισκάραμε τίποτα. Η σχέση μας (με τον 33χρονο δολοφόνο) είχε χτιστεί με εμπιστοσύνη και ξέραμε σε εκείνο το σημείο ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν επικίνδυνος. Ήταν ικανός για όλα», λέει η αστυνομική πηγή στη Sun.

Sun για Γλυκά Νερά

Έτσι, επιλέχθηκε να μεταφερθεί με πλοίο από την Αλόννησο στη Σκιάθο κι από εκεί με ελικόπτερο στην Αθήνα. Και αυτό γιατί οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά φοβόντουσαν πως ο Αναγνωστόπουλος ίσως να προσπαθούσε να ρίξει το ελικόπτερο στη θάλασσα αν καταλάβαινε πως το έγκλημά του είχε αποκαλυφθεί και η αστυνομία γνώριζε πως αυτός ήταν ο δολοφόνος της Κάρολαϊν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments