Lifestyle

Ελένη Βαϊτσου: Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία κολυμπώντας εντελώς γυμνή

Ελένη Βαϊτσου: Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία κολυμπώντας εντελώς γυμνή
Ελένη Βαϊτσου: Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία κολυμπά εντελώς γυμνή και τρέλανε το Instagram.

Το ευρύ κοινό την ηθοποιό Ελένη Βαϊτσου, την γνώρισε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Μπρούσκο» και εκτίμησε το ταλέντο της, αλλά και τις υποκριτικές της ικανότητες. Αλλά η Ελένη Βαΐτσου είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media όπου ανεβάζει πολλές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, στον επίσημο και προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της που ενθουσιάζουν τους διαδικτυακούς της φίλους και περισσότερο εκείνες από παραλίες, με την ίδια να δηλώνει λάτρης της Ελλάδας. Άλλωστε, η ηθοποιός, αν κρίνουμε και από ό,τι έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής, φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο καλοκαίρι και στις εξορμήσεις στις παραλίες.

Κολυμπά γυμνή

Πρόσφατα, η Ελένη Βαϊτσου δημοσίευσε μια φωτογραφία που εντυπωσίασε τους πάνω από 300 χιλιάδες followers της. Και αυτό διότι κολυμπά γυμνή, χωρίς να διευκρινίζει πού βρίσκεται το μέρος, πέρα από ότι είναι στη Μάνη.

Μόνο σε σχετική ερώτηση, απάντησε πως δεν είναι ποτάμι ενώ αυτό ήταν ευδιάκριτο και από το hashtag που επέλεξε να βάλει χρησιμοποιώντας το «sea», δηλαδή θάλασσα. «You never know who’s swimming naked until the tide goes out», («ποτέ δεν ξέρεις ποιος κολυμπάει γυμνός μέχρι να σβήσει η παλίρροια»), έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Δείτε την ανάρτηση της

Πάντως, από τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο προφίλ της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι φανερό με ποιον είναι μαζί και ποιος την έβγαλε τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments