Lifestyle

Σάκης Κατσούλης: Αγαπώ την Μαριαλένα

Σάκης Κατσούλης: Αγαπώ την Μαριαλένα
Σάκης Κατσούλης: Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την αγάπη του για την Μαριαλένα στην συνέντευξη του.

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, κερδίζοντας έτσι το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Παρόλα αυτά σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΙ μίλησε για την σχέση του για την Μαριαλένα.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, δεν παρέλειψε να ρωτήσει για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. «Δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση για μετά το παιχνίδι για το αν θα είμαστε μαζί ή όχι. Μέσα ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Τώρα θα είμαστε στην κανονική μας ζωή, όπως πριν. Την λατρεύω, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Την αγαπάω, δεν θέλω να την πάρει κανείς από τη ζωή μου και θα το προσπαθήσω. Από εκεί και πέρα το ερωτικό είναι διαφορετικό κομμάτι. Δεν θα μπορείς να μιλάς με αυτόν τον άνθρωπο επειδή θα έχει σχέση;», ανέφερε Σάκης Κατσούλης.

“Φήμες αλλά με την ίδια δεν είχαμε μιλήσει”

Γνώριζε ο Σάκης Κατσούλης πως ο Γιώργος Λιβάνης είχε σχέση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη πριν μπει στο Survivor; «Φήμες αλλά με την ίδια δεν είχαμε μιλήσει. Τον είχα ντύσει σε κάποια live, σε κάποιες εμφανίσεις, είχαμε πάει στο μαγαζί του με τη Μαριαλένα, ερχόταν από το μαγαζί, είχαμε κοινούς γνωστούς, αλλά δεν ήμασταν φίλοι», είπε ο Σάκης Κατσούλης και πρόσθεσε: «Δεν θα δημιουργήσω ποτέ πρόβλημα σε μια κοπέλα. Δεν έχω προσπαθήσει ποτέ γυναίκα που βρίσκεται αλλού να την διεκδικήσω».

“Εγώ είμαι single, δεν είμαι σε σχέση”

Υπενθυμίζεται ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μιλώντας μετά τον τελικό του Survivor 4, δήλωσε για πρώτη φορά single. «Ποια πρόταση γάμου; Εγώ είμαι single, δεν είμαι σε σχέση. Αυτό που βλέπατε με τον Σάκη στην τηλεόραση, αυτό ήταν. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο

Σάκης Κατσούλης: Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη μετά τη νίκη του

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε. Είπε ότι μέσα από το Survivor δημιουργήθηκε μια οικογένεια (εννοώντας τον Ντάφι και τη Μαριαλένα). «Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα μαστε μαζί ή όχι, αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου», είπε για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος ευχαριστώ τον κόσμο μέσα από τη καρδιά μου. Μακάρι να υπήρξε ένα μαγικό κουμπί να το πατήσουμε και να βρεθούμε στα σπίτια του κόσμου και να τον αγκαλιάσουμε για την αγάπη που μας έδειξε. Αλλά υπάρχει ένα μαγαζί στο περιστέρι, όπου μπορεί να έρθει ο καθένας να βγάλω φωτογραφίες να τους πάρω μια αγκαλιά αλλά και να ακούσω και τα κακά». Ο Σάκης για μία ακόμη φορά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλό του στο παιχνίδι και φιναλίστ Ηλία Μπόγδανο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments