Πολιτική

Αριστοτελία Πελώνη: Όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν περιορισμούς

Αριστοτελία Πελώνη: Όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν περιορισμούς
Αριστοτελία Πελώνη: Για το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας, μίλησε η Αριστοτελία Πελώνη.
Αριστοτελία Πελώνη: Για το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας, μίλησε η Αριστοτελία Πελώνη.

Στην ανάγκη να πειστούν όλοι οι πολίτες να εμβολιαστούν αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, τονίζοντας ότι βρισκόμαστε σε μια νέα φάση καθώς υπάρχει η συγκυρία με τη μετάλλαξη Δέλτα και παράλληλα βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες μια αύξηση των κρουσμάτων.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε χθες ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο επαναφοράς της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

Αριστοτελία Πελώνη: Τι είπε για το εμβολιαστικό πρόγραμμα

Η κυρία Πελώνη, απαντώντας στις κατηγορίες περί αλληλοσυγκρουόμενων οδηγιών και μέτρων, είπα ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται μετά από τος εισηγήσεις των επιστημόνων, οι οποίοι με τη σειρά τους αξιολογούν όλα τα δεδομένα, τα οποία όμως αλλάζουν συνεχώς και για το λόγο αυτό υπάρχουν ενίοτε και διαφορετικές οδηγίες.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος υποστήριξε επίσης, ότι το εμβολιαστικό πρόγραμμα πάει καλά στη χώρα μας, αλλά θα μπορούσε να πάει ακόμα καλύτερα και θεωρεί αδιανόητο το να μην εμβολιαστεί κανείς, από τη στιγμή που το εμβόλιο είναι δωρεάν και εύκολα προσβάσιμο. Αριστοτελία Πελώνη

Αναφερόμενη στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για τα μέτρα που αφορούν τους ανεμβολίαστους, είπε «ότι δεν κουνάμε το δάχτυλο σε κανέναν, αλλά αυτό που προέχει σε περιόδους πανδημίας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας».

Η κυρία Πελώνη, ανέφερε επίσης ότι ο εμβολιασμός είναι μια πράξη αυτοπροστασίας, αλλά παράλληλα και κοινωνικής ευθύνης και συμπλήρωσε ότι μέσα στο καλοκαίρι, το ποσοστό των εμβολιασμένων ενηλίκων θα πρέπει να ξεπεράσει το 70%.

Αριστοτελία Πελώνη

Η Αριστοτελία Πελώνη

Αριστοτελία Πελώνη: Δεν διχάζουμε τους πολίτες, αλλά οι ανεμβολίαστοι θα έχουν περισσότερους περιορισμούς

Στη συνέχεια κι αναφερόμενη στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, τόνισε ότι «δε μιλάμε την ίδια γλώσσα με τον ΣΥΡΙΖΑ» και αναφέρθηκε στις δηλώσεις Τσίπρα που έκανε λόγο για «εμπόριο ελπίδας όταν ήρθαν τα εμβόλια στην Ελλάδα» και στον κ. Πολάκη για τον οποίο είπε ότι είναι από τους αντιπροσώπους των αντιεμβολιαστών.

Τέλος και μεταξύ άλλων, η κυρία Πελώνη δήλωσε κατηγορηματικά ότι «δεν διχάζουμε τους πολίτες» τους «καλούμε σε εμβολιασμό» και υπογράμμισε ότι όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν περισσότερους περιορισμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments