Ελλάδα

Αττική οδός: Κλείνει σήμερα για γυρίσματα – Δείτε σε ποιο σημείο

Αττική οδός: Κλείνει σήμερα για γυρίσματα – Δείτε σε ποιο σημείο
Αττική οδός: Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας λόγω γυρισμάτων.

Η Αττική οδός θα μετατραπεί σε στούντιο σήμερα, αφού θα πραγματοποιηθούν κινηματογραφικά γυρίσματα, με αποτέλεσμα ένα μέρος της να μείνει κλειστό για τους οδηγούς. Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη έχουμε τα γυρίσματα της χολυγουντιανής ταινίας The Enforcer, με πρωταγωνιστή τον Antonio Banderas.

Αττική οδός: Σε ποιο σημείο θα γίνει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας

Λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων, από τις 05.00 τα ξημερώματα έως τις 18.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, που οδηγεί στο Σταθμό Διοδίων Παλλήνης, καθώς και στις Λωρίδες Κυκλοφορίες 1 έως και 5 του σταθμού Διοδίων Παλλήνης, Νότια προς Κατεχάκη (δεξιότερες λωρίδες διοδίων) της Αττικής Οδού, περιοχής Δήμου Παλλήνης. Αττική οδός

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τα εξής εναλλακτικά δρομολόγια: Από Ραφήνα προς Κατεχάκη: δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (Χ-11,8 έως Χ/θ- 11,55) – εν συνέχεια διέλευση από Διόδια Παλλήνης Νότια από τις Λωρίδες 6 έως 11 (η αρίθμηση ξεκινάει από το δεξί τμήμα της οδού).

Από οικισμό “ΠΕΤΣΑ” προς Κατεχάκη: είσοδος από παράδρομο Χ-8-2 (Χ-11,6) στην ήδη αποκλεισμένη δεξιά λωρίδα – χ/θ Χ-11,55 είσοδος στις αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας προς διόδια. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των γυρισμάτων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Αττική οδός

Θεσσαλονίκη όπως Χόλιγουντ

Μια αρμάδα από αυτοκίνητα με αμερικάνικες προδιαγραφές εμφανίζεται στο βάθος του ορίζοντα. Δεν βρισκόμαστε όμως στον δρόμο κάποιας αμερικανικής πόλης, αλλά στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στον Κ12, στη συμβολή της Μουδανιών, όπου γυρίστηκαν κάποιες από τις σκηνές του «The Enforcer».

Είναι η πρώτη παραγωγή του Χόλιγουντ στην ιστορία της Θεσσαλονίκης, που έχει ξεκινήσει τα πρώτα της γυρίσματα σε μεγάλο οδικό άξονα. Ποιος φανταζόταν πριν από έναν μήνα πως η… πολύπαθη περιφερειακή οδός της πόλης θα «μεταμφιεστεί» με τις τεχνικές κινηματογράφησης των μεγάλων στούντιο σε «highway» αμερικανική;

Τα αυτοκίνητα, όλα με πινακίδες που γράφουν «The Sunshine State» αφού υποτίθεται πως είμαστε το Μαϊάμι, πλησιάζουν προς την έξοδο Πανοράματος. Μπροστά τους ένα μεγάλο όχημα που μοιάζει με κοινό φορτηγό μέχρι να δεις το πίσω του μέρος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments