Ελλάδα

Λιγνάδης: Απολογείται για δύο νέες υποθέσεις βιασμού

Λιγνάδης: Απολογείται για δύο νέες υποθέσεις βιασμού
Λιγνάδης: Απολογείται αύριο ενώπιον της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας.

Την Πέμπτη 8 Ιουλίου ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας για τις δύο νέες κατηγορίες βιασμού που του έχουν απαγγελθεί μετά την προφυλάκισή του τον περασμένο Φεβρουάριο.

Λιγνάδης: Ποιες είναι οι δύο νέες κατηγορίες

Οι δύο δικογραφίες σχηματίστηκαν μετά την καταγγελία 24χρονου σήμερα άνδρα, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την προφυλάκιση του κατηγορουμένου κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι πριν από επτά χρόνια βιάστηκε από τον καλλιτέχνη δύο φορές και την καταγγελία άνδρα για βιασμό που υπέστη, το 2018 που ήταν ενήλικος, στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη. Δημήτρης Λιγνάδης

Ο καλλιτέχνης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τις 8 Ιουλίου, ώστε να προετοιμάσει την απολογία του έναντι των καταγγελιών για βιασμό ενός ανηλίκου, κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης και ενός ενήλικου, που τον έφεραν αντιμέτωπο, έπειτα από εισαγγελική έρευνα, με τις δύο νέες διώξεις για σεξουαλική βία.

Λιγνάδης: Τι λέει ο αδερφός του

Για τον αδελφό του, προσωρινά κρατούμενο στις φυλακές Τρίπολης, μίλησε ο Γιάννης Λιγνάδης, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως ακόμα δεν έχουν συναντηθεί.

Λιγνάδης

Μιλώντας στο Star, ο Γιάννης Λιγνάδης είπε ότι ο αδελφός του κρατά μια αξιοπρεπή στάση, είναι σε καλή κατάσταση, ενώ αναφέρθηκε στην περίπτωση να καταγράψουν την περιπέτεια που αντιμετωπίζει ο προφυλακισμένος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού. «Θα απαντήσει σε αυτά τα έωλα και αβάσιμα που έχουν ειπωθεί» είπε ο ίδιος και εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι κατηγορίες θα καταπέσουν» δήλωσε ο αδελφός του.

Λιγνάδης: Έχει προφυλακιστεί από το Νοέμβρη

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ήδη προφυλακισμένος για το αδίκημα του βιασμού ανηλίκων κατά συρροή, ενώ η εισαγγελία της Αθήνας άσκησε στις 31 Μαρτίου νέα δίωξη σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για βιασμό. Στις 14 Ιουνίου ασκήθηκε ακόμη μια δίωξη για άλλη περίπτωση που σχετίζεται με έναν 24χρονο. Λιγνάδης

Ο άνδρας κατηγορεί τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό που φέρεται ότι έγινε πριν από 7 χρόνια, όταν βρισκόταν σε ηλικία 17 ετών. Το πρόσωπο προσήλθε στις αρχές να καταθέσει ως μάρτυρας, αλλά τελικά έγινε ο ίδιος καταγγέλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments