Ελλάδα

Ζωγράφου: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι

Ζωγράφου: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι
Ζωγράφου: Οι εικόνες σοκάρουν.

Τέσσερις τραυματίες (ευτυχώς ελαφρά) άφησε πίσω της η επίθεση με μαχαίρι που συνέβη σήμερα το πρωί στην περιοχή του Ζωγράφου, με δράστη έναν 54χρονο που είχε διαφύγει από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Ζωγράφου: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση

Σοκάρουν οι εικόνες από την επίθεση. Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δημοσιοποίησε το Law and Order.

Ζωγράφου: Το χρονικό του περιστατικού

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή του Ζωγράφου σήμερα το πρωί όπου ένας άνδρας επιτέθηκε σε περαστικούς και τραυμάτισε τέσσερα άτομα. Ένας 54χρονος, ο οποίος είχε διαφύγει από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί όπου νοσηλευόταν από τις 12-12-2020, είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης του τραυματισμού με μαχαίρι τεσσάρων διερχομένων πολιτών, σήμερα το πρωί, στην Οδό Κουσίδου στου Ζωγράφου.

Ζωγράφου

Μετά τη ματωμένη διαδρομή, ο άντρας ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη και πήρε τηλέφωνο την αστυνομία απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει. Ο δράστης αυτοτραυματίστηκε, ενώ, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, μετά την πράξη του μετέβη στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη από όπου τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ενημέρωσε, ζητώντας να πάνε να τον συλλάβουν.

Πράγματι, ο 54χρονος συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα και οδηγήθηκε φρουρούμενος σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Τα τέσσερα θύματα της επίθεσης είναι ελαφρά τραυματισμένα και μετέβησαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments