Τεχνολογία

Nokia: Έρχεται νέο μοντέλο στις 11 Νοεμβρίου

Nokia: Έρχεται νέο μοντέλο στις 11 Νοεμβρίου
Nokia: Το νέο μοντέλο της ναυαρχίδας της εταιρείας αναμένεται να ανακοινωθεί τον Νοέμβριο στην Κίνα, ενώ θα φέρει πάρα πολλά νέα χαρακτηριστικά και μεγάλη ανάλυση στην κάμερα.

Η Nokia αναμένεται να παρουσιάσει την νέα ναυαρχίδα στο Singles Day στην Κίνα, όπου παραδοσιακά γίνονται πολλές αγορές. Να θυμίσουμε ότι η United Group έχει επιλέξει την εταιρεία για το λανσάρισμα του δικτύου των οπτικών ινών.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν διάφορες φήμες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της HMD Global, η οποία διαχειρίζεται το Nokia brand, με τα περισσότερα από αυτά να μην ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες κάνουν λόγο για το Nokia X70 ή το Nokia X50, το οποίο εκτιμάται ότι θα έχει κάμερα στα 108 Megapixel και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 775.

Τα specs

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν την ύπαρξη οθόνης με διαγώνιο 6.5 ιντσών, σε ανάλυση 1440p και συχνότητα ανανέωσης εικόνας στα 120 Hz. H χωρητικότητα της μπαταρίας του 5G smartphone υπολογίζεται στα 6000 mAh.

Το μόνο σίγουρο στοιχείο, πάντως, παραμένει ο στόχος να αποκαλυφθούν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ο συνολικός σχεδιασμός της επερχόμενης ναυαρχίδας της Nokia στις 11 Νοεμβρίου 2021, στην Κίνα, για την οποία λέγεται ότι δεν αποκλείεται να συνοδεύεται και από κάποιες άλλες mid range ή low end προτάσεις.

Μάθε τα πάντα για το νέο Nokia 9 PureView με τις 5 κάμερες

Το Nokia 9 PureView προσφέρει flagship εμπειρίες σε ένα άψογο φινίρισμα. Ο επεξεργαστής Snapdragon 845 Mobile «χωρίζει» με έξυπνο τρόπο τις εργασίας απεικόνισης σε διάφορους πυρήνες τεχνολογίας, ενώ η φωτεινή 5.99″ pOLED οθόνη διαθέτει ανάλυση 2Κ και την τεχνολογία οθόνης PureDisplay με υποστήριξη HDR10 για να απολαύσετε μοναδικές λεπτομέρειες, μεγάλη αντίθεση και πλούσια χρώματα στο υποστηριζόμενο περιεχόμενο.

Παράλληλα, διαθέτει έναν ενσωματωμένο στην οθόνη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, με χαρακτηριστικά ασφαλείας καθώς και με προηγμένη τεχνολογία βιομετρικού ξεκλειδώματος μέσω προσώπου ενισχύοντας την ασφάλεια της συσκευής ενώ ταυτόχρονα παρέχει τη δυνατότητα της Qi Wireless ασύρματης φόρτισης.

Το Nokia 9 PureView έρχεται με εγκατεστημένο το Android One 9 Pie, προσφέροντας τις τελευταίες καινοτομίες και εμπειρίες λογισμικού Android, όπως λειτουργίες AI, Adaptive Battery, App Actions, Google Assistant και Google Photos.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments