Lifestyle

Η νέα τηλεοπτική στέγη του Γιάννη Μπέζου με σειρά – έκπληξη

Η νέα τηλεοπτική στέγη του Γιάννη Μπέζου με σειρά – έκπληξη
Γιάννης Μπέοζος: Τίτλοι τέλους για τον γνωστό ηθοποίο απο το κανάλι του ANT1 καθώς θα συνεχίσει σε σταθμό έκπληξη .

Mετά από τρία χρόνια και δύο διαφορετικές σειρές στο κανάλι, η συνεργασία του Γιάννη Μπέζου με τον ΑΝΤ1 έφτασε στο τέλος της και ο ηθοποιός και σεναριογράφος οδεύει προς άλλες τηλεοπτικές πολιτείες.

Δύο χρόνια πρωταγωνιστούσε στην κωμωδία «Πέτα τη φριτέζα» και τον τελευταίο χρόνο έπαιξε στο «Παρουσιάστε» που ολοκλήρωσε τον κύκλο του τον Ιούνιο. Σύμφωνα με  ρεπορτάζ ο ηθοποιός πείστηκε ο επόμενος τηλεοπτικός σταθμός της καριέρας του να είναι η ΕΡΤ. Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Μπέζος πρωταγωνιστεί σε σειρά του δημόσιου καναλιού, θα είναι όμως η πρώτη φορά που θα συμμετέχει σε καθημερινή σειρά. Γιάννης Μπέζος: Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες

Γιάννης Μπέζος: Ο γνωστός ηθοποιός για ακόμα μία φορά εμφανίζεται υπέρ του δέοντος ειλικρινής σε τηλεοπτικές δηλώσεις του.

Ο Γιάννης Μπέζος  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Art Week» της Λένας Αρώνη μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη και τη Μυρτώ Αλικάκη όπου παραχώρησε συνέντευξη για όλους και για όλα. Σημειώνεται πως ο γνωστός ηθοποιός συνεργάζεται με τον Αιμίλιο Χειλάκη και τη Μυρτώ Αλικάκη για την παράσταση «Οθέλλος» η οποία θα ανέβει σύντομα.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Χειλάκης και ο Μπέζος μίλησε γι’ αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προτιμώ την αμηχανία του νέου σκηνοθέτη παρά τη δήθεν αυθεντία. Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες, έχω ακούσει πάρα πολλές. Και επειδή εγώ είμαι λίγο… γωνιακό μαγαζί, δεν μπορώ να ακούω άλλο και θέλω τους νέους ανθρώπους. Θα μου πει κάποιος… καλά, τόση νεολαγνεία; Όχι!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments